Vuosi sitten uransa lopettanut Jare Tiihonen avoimena: "Ei ole ollut pienintäkään kaipuuta kehiin"

0:20
Jare Tiihonen MTV Uutisten haastattelussa.

Jare Tiihonen ei ole kaivannut keikkalavoille.

Räppäri Cheek eli Jare Tiihonen lopetti uransa vuosi sitten. Hän soitti viimeisen keikkansa Lahden mäkimontussa 25. elokuuta 2018.

Sittemmin hiljaiseloa viettänyt tähti kertoo Instagram-tilillään, miten vuosi musiikkiuran lopettamisen jälkeen on sujunut. Hän julkaisi upean maisemakuvan ulkomaanmatkaltaan sekä viimeiseltä keikaltaan kuvatun videon.

– Nopeasti on vuosi hujahtanut. On ollut rauhallinen, helpottunut ja hyvä olo vikojen keikkojen jälkeen. Ei ole ollut pienintäkään kaipuuta kehiin. Hetkittäisiä haiketa fiiliksiä oon tuntenut ja lähinnä bändijengin yhteistä hauskanpitoa välillä kaipaillut. Onneks tänään nähdään. Maailmaa on tullu kierrettyä ja uusia mestoja tutkittua just niin paljon kun kelasinkin. Itseäni oon tutkinut myös ja tykkään siitä paikasta missä oon nyt, hän kirjoittaa. 

MTV Uutiset haastatteli Tiihosta ennen kuin tähti nousi viimeistä kertaa lavalle. Räppäri vakuutti haastattelussa, että poistuu lopullisesti lavoilta ja lopettaa musiikin tekemisen. 

– Kyllä tää Cheek naulataan tänään loppuun, hän julisti.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja