Uransa päättänyt Cheek on yhä aktiivisesti mukana suojattinsa Lukas Leonin uralla – näin hän sparraa nuorta räppitähteä edelleen: "Isot rispektit"

9:19
Lukas Leon heittää Gettomasalle haasteen ennennäkemättömään battleen: "Jengi haluaa nähdä sen"

Lukas Leon arvostaa Cheekiltä saamaansa apua yhä suuresti. 

Räppäri Lukas Leon, 22, nousi vuonna 2018 julkisuuteen oltuaan oman muusikonuransa päättäneen räppäri Cheekin eli Jare Tiihosen levy-yhtiön ensimmäinen kiinnitys. Hiljattain uutta musiikkia tehtaillut ja tuoreen Sydänsärkylääke-singlensä julkaissut Leon kertoo Tiihosen olevan yhä tiiviisti mukana suojattinsa uran kehittämisessä. 

– Samalla lailla, kuin se on oikeastaan ollut alusta asti, että hän aina välillä tulee tsekkailemaan studiolle, että mitäs täällä on kokkailtu. Yleensä hän sanoo aina "hyvä jätkät", mikä n semmoinen yleisin kommentti, Leon kertoo nauraen. 

Mikäli Tiihosella on oma mielipiteensä Leonin tekemisiin, hän myös kertoo siitä ääneen ja antaa aktiivisesti omia ehdotuksiaan tuotantoihin. Leon kertoo kaksikon olevan edelleen muutenkin aktiivisesti tekemisissä toistensa kanssa. 

– Käydään aina välillä jossain hengailemassa yhdessä ja näin. 

Leon kertoo iloitsevansa yhä erittäin vahvasti siitä, että hän on saanut mentorikseen muusikon, joka urallaan nautti yhden Suomen suosituimman artistin mainetta. 

– Isot rispektit Jarelle, Leon hehkuttaa. 

Aikoinaan, kun Leon nousi julkisuuteen, hänestä puhuttiin usein "Cheekin manttelinperijänä". Muusikko ei itse kuitenkaan koe koskaan olleensa sellainen. Leon kertoo kuitenkin arvostavansa Tiihosta suuresti, mutta puheita manttelinperijyydestä hän ei täysin ymmärrä.

– Ei tässä musahommassa asiat mene niin, että ensin Jare saavuttaa jotain kauhealla duunilla, ja sitten hän vaan ottaa jonkun tyypin jostain ja sanoo, että noniin: sä saat nyt tämän mun paikan. 

– Eikä välttämättä ole tarkoitus edes mennä ihan samoja jalanjälkiä, mitä Jare on mennyt. Mulla on oma tieni, mutta Jare on ollut isossa roolissa mahdollistamassa sitä, että voin kulkea sitä omaa tietä ja tehdä tästä jutusta ison. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja