Jare Brand pistää TTK-finaalissa kaiken peliin – JVG nähdään yllätysesiintyjänä: "Ei ole tullut paljoa mikkiä kädessä pidettyä"

4:45
Katso parin vaikuttava tanssi videolta!

JVG-yhtyeestä tuttu Jare Brand laittaa kaiken likoon TTK-finaalissa.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa upeasti pärjänneet JVG-yhtyeen Jare Brandja tanssiopettaja Saana Akiola ottavat finaalissa kaikki kortit käyttöön. Viimeisessä jaksossa kaikki parit esittävät kolme tanssia. Pareilta nähdään myös jännittävä freestyle-veto, jossa Brand aikoo esittää VilleGallen kanssa yhdessä JVG:n Frisbee-kappaleen tanssin aikana.

– Ihan siistiä vetää tolleen. Ei ole tullut paljoa mikkiä kädessä pidettyä. On keikkoja ollut ikävä. Saa nähdä milloin päästään takaisin keikoille, Brand kertoo.

Pitkää TTK-taival tulee päättymään finaalissa parin osalta loppuhuipennukseen.

– Yritetään tehdä todella meidän näköisemme esitykset. Kolme biisiä ja kaikki ovat vauhdikkaita. Freestylessä tehdään kaikkia juttuja, mitkä tuntuvat hyvältä. Toivotaan, että pystytään, bailaamaan ja juhlimaan meidän onnistumistamme, Akiola kommentoi.

Tähtipari keskittyy tekemään hyvän show’n katsojille. Mahdollista kilpailun voittoa he eivät vielä mieti.

– Totta kai se olisi hienoa. Se ei ole päällimmäisenä mielenä. Pysytään kaikki terveinä ja saadaan viedä kausi loppuun. Tämä olisi ansaittu voitto kenelle vaan, Brand tuumii.

– Olemme yrittäneet vaan vetää niin hyvin, kun pystytään ja luoda omaa juttua. On niin tärkeää, että meillä on siistiä ja hauskaa ja saadaan bailaa. En tee valintoja sen mukaan, että tällä voitetaan, Akiola kertoo.

"On voinut aika huoletta vetää pizzaa ja kaljaa"

Brand on antautunut tanssin vietäväksi koko syksyn ajan. Syksyn kovatahtinen treenaaminen on näkynyt myös miehen vartalossa.

– Joku kondis on kasvanut, kun on liikkunut niin paljon, niin on voinut aika huoletta vetää pizzaa ja kaljaa. En tiedä onko lihaksia tullut lisää. Jalkapohjan lihakset ovat ainakin kasvaneet, mies vitsailee.

– Rankkauudesta ja raskaudesta huolimatta on ollut siistiä ja hauskaa. Ollut tosi hyvä porukka ja olen saanut uusia ystäviä. Täällä on ollut kiva yhteishenki koko ajan.

Tanssii Tähtien Kanssa -finaali lauantaina MTV3-kanavalla kello 19.30!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja