Jare Brand ja Saana Akiola tanssivat TTK:ssa kasvomaskit yllään – taustalla tärkeä viesti: "Jos me pystytään tällä vaikuttamaan"

4:45
Katso parin vaikuttava tanssi videolta!

Sunnuntain Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa nähtiin jälleen vaikuttavia esityksiä.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman 1.finaalijaksossa suositun JVG-yhtyeen Jare Brand esitti lähetyksessä tanssinumeron yhdessä tanssinopettajansa Saana Akiolan kanssa Espana Cani -kappaleen tahtiin.

Tähtiparilla oli yllään pukuihin sopivat kasvomaskit. Brand ja Akiola kommentoivat maskivalintaansa lähetyksen jälkeen lehdistötilaisuudessa.

– Kyllä se meni ehkä enemmän tyylin puolelle, Brand kuvailee, miksi he esiintyivät maskit kasvoilla.

Akiola kertoo, että tähtipari halusi viestittää katsojille kasvomaskien käytöstä.

– Näen sen myös toivottavasti kannustimena ihmisille oikeasti käyttää niitä maskeja. Me voimme myös tanssia niiden kanssa, ne sopivat myös meidän asuihimme. 

– Jos me jotain pystytään tällä vaikuttamaan, niin viesti siitä, että maskit naamalle, kun liikutte tuolla! Akiola kommentoi.

Niklas Hagmanilla todettiin koronatartunta

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman ensimmäisen finaalin suorassa lähetyksessä, katsojia odotti yllättävä uutinen. Ohjelman yhdeksi suosikkipariksi nousseet ex-NHL-tähti Niklas Hagman ja hänen tanssiopettajansa Kia Lehmuskoski keskeyttävät tanssinsa juuri ennen finaalia. Syynä keskeytykselle oli Hagmanin saama koronatartunta.

Tähtipari kommentoi päätöstään suorassa lähetyksessä.

– Minulla todettiin koronavirus ja nyt on mentävä terveys edellä. En ikävä kyllä jatka tansseja. Kroppani tavitsee lepoa, Hagman kertoo.

Tähtiparin jättäessä ohjelman kilpailevat finaalissa nyt Jare Brand,Miisa Rotola-Pukkila ja Virpi Sarasvuo.

TTK:n finaali käydään nyt kaksiosaisena. Finaalin toinen osa nähdään ensi lauantaina.

Joulukuun ensimmäisestä viikonlopusta tulee tanssia rakastaville suomalaisille todellinen juhlaviikonloppu, kun TTK huipentuu toiseen jännittävään finaalilähetykseen itsenäisyyspäivän aattona, lauantaina 5.12. klo 19.30 alkaen. Kauden viimeiset lähetykset tullaan toteuttamaan ilman liveyleisöä.

Tanssii Tähtien Kanssa -finaali lauantaina MTV3-kanavalla kello 19.30!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja