Janina Fry paljasti suorassa lähetyksessä: "Kylki otti vähän hittiä tuossa nostossa"

Luova suunnittelija ja yrittäjä Janina Fry esitti Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman kuudennessa livelähetyksessä vauhdikkaan ja räväkän jiven.

Luova suunnittelija ja yrittäjä Janina Fry on tehnyt menestyksekästä uraa monella saralla. Tänä syksynä hän otti uuden haasteen vastaan ja hyppäsi mukaan Tanssii Tähtien Kanssa -sarjaan. 

TTK-parketilla kaunotar pyörähteli kauden kuudennessa livessä jiven tahtiin yhdessä tanssiopettajansa Anssi Heikkilän kanssa. Pari esitti voimakkaan tanssin Haloo Helsingin! Beibi-kappaleen tahtiin. Fryilla oli yllään näyttävä hapsumekko. 

Esityksen jälkeen Fry paljasti, että treeniviikko oli ollut haasteellinen, sillä hänen kylkensä oli ottanut osumaa nostossa.

– Kylki otti vähän hittiä tuossa yhdessä nostossa. Vaikka se ei nyt onneksi vaivannut, on tässä ollut vähän haastavaa. Tässä sattuu ja tapahtuu, Fry kertoi Vappu Pimiälle.

Tuomarit Jorma Uotinen, Helena Ahti-Hallberg ja Jukka Haapalainen eivät antaneet armoa parille.

– Teiltä on sellainen turha hötkyily lähtenyt pois. Tämä jäi silti vähän pomppivaan suntaan eikä swingavaan suntaan, Ahti-Hallberg kommentoi. 

– Teillä oli vahva aloitus ja lopetus, vaikka siellä oli välissäkin sitä puppua, Uotinen runoili. 

– Koko visuaalinen ilme oli hienosti suunniteltu. Tämä oli rohkea esitys ja te säteilette, Haapalainen kommentoi. 

Pari sai tuomaristolta yhteensä 20 pistettä. 

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja