Jani Sievisen uusi unelmatalo lähes valmis

Jani ja Mari Sievisen pitkä remonttiurakka on päättymässä, kertoo MTV3 Viihdeuutiset. Uusi talo valmistuu Janin entisen hirsilinnan viereen.

Ex-uimari Jani Sievisen vaimo Mari Sievinen palasi puolentoista kuukauden Norjassa oleskelun jälkeen takaisin kotiin Nummelaan Felician, 2, ja kaksikuisen Millan kanssa.

– Marilla oli nyt hyvä tilaisuus äitiyslomalla ollessaan majailla vanhempiensa luona Norjassa, kun taloprojekti vie minulta niin paljon aikaa. Hän teki saman myös Felician syntymän jälkeen, Jani kertoo.

Sievisten pakettitalo valmistuu vielä toukokuun aikana Janin entisen talon, hirsilinnan, viereen. Lähes 350-neliöisessä omakotitalossa on kaksi kerrosta plus kellari. Makuuhuoneita löytyy yhteensä kuusi.

– Reilu kolme kuukautta talon pystyttämiseen menee. Itsekin olen tehnyt siellä kaikennäköistä, mitä nyt olen osannut. Pääsemme muuttamaan toukokuun lopussa, Jani selvittää.

Mari vastaa sisustuspuolesta, ja puuhaa riittää sen jälkeenkin, sillä yli kahdentuhannen neliön tontti vaatii melkoisesti pihatöitä.

– Kesäkuussa lähdemme silti Kyprokselle koko konkkaronkka. Minä valmennan siellä uintileirillä, ja vanhempi poika osallistuu leirille.

Lue myös:

    Uusimmat