Jalkapallotähdet vaativat Lionel Messin johdolla lento-onnettomuudessa kadonneen hyökkääjän etsintöjen jatkamista – ”Jos on pienikin mahdollisuus”

Lentoturmassa kadonneelta Emiliano Salalta hyytävät viimeiset viestit ennen matkaa –"Olen niin peloissani!" 2:01
Videolla Emiliano Salan viimeiset hyytävät WhatsApp-viestit ennen lentoa.

Jalkapallomaailman tähdet ovat osoittaneet tukensa lentoturmassa kadonneen Emiliano Salan, 28, etsinnöille.

Valioliigassa pelaavan Cardiffin riveihin viime viikonloppuna siirtynyt Sala katosi lentoturmassa Englannin kanaalin yllä maanantaina, kun hän oli matkalla pienkoneella Nantesista uuden seuransa luokse Cardiffiin.

Salaa ja koneen pilottia etsittiin kuumeisesti laajalta alueelta usean päivän ajan lentokoneiden, helikoptereiden ja pelastusveneiden avulla, mutta kaksikosta ei löydetty jälkeäkään.

Guernseyn poliisi ilmoitti torstaina lopettaneensa kadonneen kaksikon etsinnän, sillä heidän selviytymismahdollisuuksia pidetään niin vähäisinä. Jalkapallomaailma on reagoinut etsintöjen lopettamiseen voimakkaasti, sillä moni tähtipelaaja on vaatinut etsintöjen jatkamista.

– Emme ikinä halua luovuttaa, vaan halumme pitää toivosta kiinni. Tämän vuoksi toivon, että etsintöjä ei lopetettaisi, Manchester Cityn tähtihyökkääjä Sergio Aguero kirjoittaa Twitterissä.

Myös maailman parhaimpiin pelaajiin kuuluva Lionel Messi on ottanut asiaan kantaa.

– Jos on pienikin mahdollisuus, pieni toivon lanka, pyydämme, että ette lopeta Emilianon etsimistä, Messi kirjoittaa Instagram-tarinassaan.

Kadonneen Emilianon sisko Romina julkaisi hiljattain videon, jossa hän vetoaa koskettavasti sosiaalisen median voimaan, jotta etsintöjä jatkettaisiin. Video on levinnyt jalkapallopiireissä kulovalkean tavoin.


Lue myös:

    Uusimmat