Lentoturmassa kadonnutta jalkapallotähteä Emiliano Salaa, 28, kunnioitetaan Valioliiga-otteluissa

Lentoturmassa kadonneelta Emiliano Salalta hyytävät viimeiset viestit ennen matkaa –"Olen niin peloissani!" 2:01
Videolla Emiliano Salan viimeiset hyytävät WhatsApp-viestit ennen lentoa.

Jalkapalloseura Cardiff City aikoo kunnioittaa lentoturmassa kadonnutta ennätyshankintaansa Emiliano Salaa, 28, kahdessa Valioliiga-ottelussa.

Cardiff aikoo järjestää kunnianosoitukset ensi tiistain Arsenal-vierasottelun yhteydessä ja ensi viikon lauantain Bournemouth-kotiottelun yhteydessä. Cardiffin toimitusjohtaja Ken Choo kertoi asiasta Sky Sportsille.

– Suunnittelemme yhä yksityiskohtia, ja puhumme myös perheen kanssa. Ilmoitamme yksityiskohdista päivän–parin aikana, Choo sanoi.

– Haluan vain sanoa, että Valioliiga ja Arsenal ovat osoittaneet uskomattomalla tavalla tukea seuraamme ja tätä tilannetta kohtaan.

Valioliiga on vahvistanut, että kaikissa ensi viikon otteluissa järjestetään hiljainen hetki kadonneiden Salan ja lentäjä David Ibbotsonin kunniaksi.

Cardiff hankki Salan viikonloppuna ranskalaisseura Nantesista ennätyssummallaan 15 miljoonalla punnalla eli noin 17 miljoonalla eurolla.

Argentiinalainen Sala oli maanantaina matkustamassa Cardiffiin, mutta joutui lento-onnettomuuteen, kun Nantesista Cardiffiin matkalla ollut pienkone katosi tutkasta Englannin kanaalin yllä. 

Guernseyn poliisi ilmoitti torstaina, että kadonneiden koneen ja ihmisten etsinnät on lopetettu.

Lue myös:

    Uusimmat