Jalkapalloilija Joel Pohjanpalo ja Catharina-puoliso avoimina suhteensa alkumetreistä: "Jätit minut varmaan 50 kertaa"

Joel Pohjanpalo ja Catharina-vaimo kertovat suhteensa alusta 2:01
Videolla Joel ja Catharina kertovat millainen oli heidän ensitapaamisensa ja suhteensa alku

Joel ja Catharina Pohjanpalo kertovat Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa piilotelleensa suhdettaan sen alkuaikoina.

Yökylässä Maria Veitola  -ohjelmassa juontaja Maria Veitola  vierailee Venetsiassa puolisonsa kanssa asuvan jalkapalloilija Joel Pohjanpalon  luona, joka pelaa Italian Serie B:ssä Venezia FC:n riveissä, toimien joukkueen kapteenina. 

Pohjanpalo meni saksalaissyntyisen puolisonsa Catharina Pohjanpalon kanssa naimisiin vuonna 2022. Pariskunta tapasi toisensa aikoinaan ravintolassa Düsseldorfissa, jossa kohdattuaan alkoivat jutella ja lopulta vaihtoivat puhelinnumeroita. Meni kuitenkin pari viikkoa, ennen kuin Joel otti yhteyttä. 

– Pitää nyt vähän pelata, Joel Pohjanpalo myhäilee Veitolalle kolmikon muistellessa pariskunnan rakkaustarinan alkua venetsialaisessa ravintolassa. 

Pari alkoi seurustella, mutta piti suhteensa alkuun visusti salassa. Catharina ei myöskään päästänyt Joelia tämän kertoman mukaan helpolla. 

– Sinä pistit minut koville, jätit minut varmaan 50 kertaa ensimmäisen puolen vuoden aikana. 

Syynä siihen toisaalta olivat jalkapalloilijoihin liitetyt stereotypiat, joiden mukaan he ovat "pleijereitä" ja pyörittelevät useita naisia samaan aikaan. 

– Minulla on viisi vanhempaa veljeä, jotka olisivat järkyttyneet, jos olisivat saaneet tietää minun deittailevan jalkapalloilijaa, koska heillä ei todellakaan ole mitenkään paras maine. Mutta ehkä asia ei ollut kuitenkaan niin dramaattinen, Catharina Pohjanpalo puolestaan kertoo. 

Yllä olevalla videolla Joel ja Catharina Pohjanpalo muistelevat suhteensa alkua ja kertovat, millainen oli Joelin ensimmäinen lounas Catharinan perheen kanssa. 

Yökylässä Maria Veitola MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla torstaisin klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon. Ekstrapitkät jaksot vain MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat