Mainos

Jäitkö koskaan masturboinnista kiinni vanhemmillesi? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Kuinka vanhana aloitit masturboimisen? Sattuiko matkalla mitään "kommelluksia", tyyliin vanhemmat saivat kiinni rysän päältä?" kyselee nimimerkitön lukija.

Näin miehet vastasivat!

"Ehkä 12–13-vuotiaana koskettelin itseäni ensimmäisen kerran."
– 37, naimisissa

"Hmm, olisikohan ollut 12-vuotiaana. Ei siinä mitään kommelluksia kohdalle tainnut osua, mutta yllättävä ja uusi ja hämmentävä maailmahan se silloin oli."
– 34, sinkku

"Kuka **ttu edes haluaa tietää tällasta."
– 36, naimisissa

”Me oltiin aika konservatiivinen perhe, joten tällaisista seksiin liittyvistä asioista ei puhuttu. En koskaan voinut kysellä seksistä, en tytöistä, en mistään, joten oli pakko itse selvitellä. Ei ollut nettiä, mistä googlata. Olin 16 vuotta, kun ekan kerran annoin käden käydä. Yksin kotona olohuoneessa nojatuolissa... Ai kamala, sekin vielä. En tiedä, onko se kommellus, mutta kun ensimmäisen kerran "sen" tein, niin pelästyin ennen kun... You know, "sprööööt."

Jäin kyllä kerran kiinni, tai minut nähtiin, sanotaan näin. Oli talvi, lunta oli tullut kuin ennen vanhaan. Innostuin eräänä lauantaiaamuna. Avasin lehden ja innostuin hiukan lisää ja hetken päästä käsipeli oli käynnissä. Asuimme omakotitalossa ja olin onnekas, kun oli ihan oma sisäänkäynti. No, siinä minä vatkasin otsa hiessä, kun yhtäkkiä oveen kolahtaa. Faija kolaa lunta oven edestä ja lykkää nenän ikkunaan, näkee ja katoaa millisekunnissa periferiaan. Ei olla koskaan asiasta puhuttu, mutta kai se faijakin on niin sanottu run**arimies.

Nuorena poikana piti tietty siivota oma huone ja mielelläni siivosinkin. Innostus siivoamiseen kyllä välillä viipyi. Eräänä iltana tulin treeneistä kotiin, avain ojossa valmiina avaamaan oven, kun näin mutsin imuroivan huoneessani ja lakanatkin oli vaihdettu. Lakananvaihto oli paha. Patjan alla varmaan 100 Jallua ja Erotiikan maailmaa. Siitäkään ei koskaan puhuttu. Oliko tarvettakaan... Tuskin. Että näin.

Too much information, sanoisin mä.”
– 48, sinkku

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Kysy – me selvitämme vastauksen

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.