Mainos

Jada Pinkett Smith avautuu kaljuuntumisestaan: "Tärisin kauhusta"

Jada Pinkett Smith on joutunut hyväksymään suuren muutoksen identiteetissään.

Näyttelijä Jada Pinkett Smith on paljastanut menettävänsä hiuksensa. Kaljuuntumisen vuoksi hän on esiintynyt julkisuudessa viime aikoina usein turbaanipäisenä.

Pinkett Smith puhui aiheesta Facebook-ohjelmassaan Red Table Talk. Hän huomasi hiustenlähdön eräänä päivänä ollessaan suihkussa. Hiusten irtoaminen tukoittain oli Pinkett Smithin mukaan kammottavaa.

– Se oli yksi niitä kertoja elämässäni, kun kirjaimellisesti tärisin kauhusta. 


Jada Pinkett Smithin ja Will Smithin liitto on kestänyt pitkään.

Pitkistä tummista kutreistaan aiemmin tunnettu näyttelijä suosii lyhyttä hiusmallia ja turbaaneja. Turbaanit auttavat kätkemään kaljuuntumisen ja ovat Pinkett Smithin mukaan voimaannuttava tyylivalinta.

– Kun hiukseni on kääritty, tunnen olevani kuningatar.

Pinkett Smithin mukaan lääkärit ja spesialistit eivät ole onnistuneet saamaan selville hiustenlähdön syytä, mutta hänen ystäviensä mielestä se johtuu stressistä.

Näyttelijä on onnistunut suhtautumaan asiaan positiivisesti. Hän on sanonut, että kaikista asioista, jotka ”korkeampi voima” ottaa ihmisiltä, hän antaa mielellään hiuksensa.

Jada Pinkett Smith on ollut naimisissa näyttelijä Will Smithin kanssa jo yli 20 vuotta. Pariskunnalla on kaksi lasta, Willow ja Jaden

Lähteet: TMZ, CNN

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.