Hollywoodin superparit! Kymmenen julkkisparia, jotka ovat olleet yli kymmenen vuotta yhdessä

Nämä julkkisparit todistavat, että tosirakkautta on vielä olemassa. 

Parrasvaloissa seurustelu voi olla vaikeaa. Paparazzit seuraavat jokaista liikettäsi ja huhumyllyt lähtevät helposti vyörymään. Nämä kymmenen julkkisparia ovat kuitenkin selättäneet vaikeudet ja pysyneet yhdessä kymmenen vuoden ajan.

Kristen Bell ja Dax Shepard

Kristen Bell ja Dax Shepard ovat olleet yhdessä jo yhdentoista vuoden ajan. Näyttelijäpariskunta kihlautui 2010 ja meni naimisiin vuonna 2013. Kaksikolla on kaksi lasta Lincoln ja Delta. Bell on tunnettu Veronica Mars -sarjasta ja hittianimaatiosta Frozen. Shepard näytteli pitkään muun muassa Parenthood-sarjassa.

Ellen DeGeneres ja Portia De Rossi

Pariskunta meni kymmenen vuotta sitten naimisiin, seurusteltuaan neljä vuotta ennen alttarille astelua. DeGeneres on yksi Yhdysvaltojen suosituimpia keskusteluohjelmajuontajia, hän on tehnyt myös ääninäyttelyä Pixarin Nemoa etsimässä -elokuvissa. De Rossi tunnetaan parhaiten roolistaan komediasarja Arrested Developmentissa.

Will Smith ja Jada Pinkett Smith

Yksi Hollywoodin ihailluimmista pariskunnista on pitänyt liittonsa kasassa vuosikymmenet. Will Smithin ja Jada Pinkett Smithin lapset Willow ja Jaden ovat ehtineet luoda omaa nimeään musiikilla ja elokuvilla. Samalla Will Smith on ollut yksi Yhdysvaltojen suosituimpia näyttelijöitä jo pitkään.

David ja Victoria Beckham

Britannian superpari. Lähes kaikki tuntevat tämän kaksikon, David Beckham loi upean uran jalkapallokentillä ja Victoria Beckham lauloi maailmankuulussa Spice Girls tyttöbändissä. Molemmat ovat tulleet tutuksi myös työstään muotimaailmassa.

Nicole Richie ja Joel Madden

Tositelevisiosta kuuluisuuteen ponkaissut Nicole Richie ja muusikko Joel Madden ovat pitäneet yhtä jo kahdentoista vuoden ajan. Richie pyörittää omaa muotitoimistoaan House of Harlow:ta ja Madden on palannut pitkään tauolla olleen Good Charlotte -ythyeensä kanssa keikkalavoille.

Justin Timberlake ja Jessica Biel

Yhdentoista vuoden ajan yhdessä ollut pariskunta jatkaa yhä vahvana. Justin Timberlake on luonut massiivisen uran sekä musiikin, että elokuvien saralla, Jessica Biel taas on tehnyt vakuuttavaa työtä näyttelijänä sekä tuottajana Hollywoodissa. Kaksikko meni naimisiin vuonna 2012 ja he saivat ensimmäisen lapsensa Silasin kolme vuotta myöhemmin.

Michelle ja Barack Obama

Kahdeksan vuotta Valkoisessa talossa asustaneet Michelle ja Barack Obama ovat monille esikuvia sekä yksilöinä, että pariskuntana. Chicagosta maailman huipulle noussut kaksikko on Presidenttivuosien jälkeen viettänyt paljon ansaittua lomaa.

Jessica Alba ja Cash Warren

Jessica Alba oli yksi 2000-luvun alun suurimpia elokuvatähtiä. Hän näytteli hittielokuvissa, kuten Honey ja Sin City. Alba ja elokuvatuottaja Cash Warren menivät naimisiin vuonna 2008. He työskentelivät yhdessä vuoden 2004 elokuvassa Fantastic Four ja alkoivat serurustella samoihin aikoihin.

Neil Patrick Harris ja David Burtka

Ensisilmäyksellä-sarjasta (How I Met Your Mother) valtavaan suosioon maailmalla ponkaissut Neil Patrick Harris meni Davit Burtkan kanssa naimisiin vuonna 2014. Pariskunnalla on kaksi lasta ja myös Burtkalla oli pieni rooli Ensisilmäyksellä-sarjassa. Hänet on nähty myös CSI ja West Wing -sarjoissa.

John Legend ja Chrissy Teigen

Tällä superparilla on valatavasti faneja. John Legend on kahminut musiikkiurallaan Grammyja ja teki debyyttinsä valkokankaalla 2016-vuoden hittielokuvassa La La Land. Chrissy Teigen on taas yksi mallimaailman huipuista, joka on siirtynyt television puolelle juontamaan. Hän on myös kirjoittanut keittokirjan ja Teigen tunnetaan hauskasta Twitter-tilistään.

Lähde: BuzzFeed

Lue myös:

    Uusimmat