Jäätävä summa julki – tällä hinnalla prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin tulevaa kohuhaastattelua myydään maailmalla

8:03
Megxit puhuttaa yhä – paljastaako kohukirja syyn Harryn ja Meghanin hovista lähdölle?

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin tulevan haastattelun esitysoikeuksia kaupataan huimilla summilla.

Yhdysvaltalaisen CBS-kanavan kerrotaan maksaneen jopa yli 7 miljoonaa dollaria (n. 5,8 miljoonaa euroa) prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin tulevan haastattelun esitysoikeuksista. Harryn ja Meghanin odotettu haastattelu juontaja-toimittaja Oprah Winfreyn kanssa esitetään televisiossa Yhdysvalloissa sunnuntaina 7. maaliskuuta. CBS voi kauppojen myötä kaupata haastattelua myös televisioyhtiöille Yhdysvaltojen ulkopuolella. 

Herttuaparin tiedottajan mukaan Harrylle ja Meghanille ei olisi maksettu haastattelusta. 

Haastattelusta julkaistiin pieni maistiainen kuluvalla viikolla, jossa kuultiin Meghanin esittämä kommentti koskien brittihovia. Kyseinen lausahdus on kohauttanut Iso-Britanniaa runsaasti. 

– En tiedä, kuinka he kuvittelevat, että olisimme hiljaa, jos heillä on aktiivinen rooli meitä koskevien valheiden ylläpitämisessä. Ja jos siihen liittyy riski menettää jotain, on paljon jo menetetty, herttuatar Meghan sanoi.

Varsinkin Harryn kotimaassa haastattelu on saanut osakseen runsaasti kritiikkiiä muun muassa sen takia, että Harryn isoisä, 99-vuotias prinssi Philip on ollut jo lähes kolme viikkoa sairaalassa. Philip joutui sairaalaan 16. helmikuuta huonovointisuuden takia, ja tällä viikolla kuninkaalliselle tehtiin sydänoperaatio, josta hän toipuu yhä. Philipin voinnista ei tällä hetkellä ole tarkempaa tietoa, mutta kuningatar Elisabetin puolison korkea ikä on aiheuttanut laajaa huolta siitä, toipuuko prinssi koettelemuksestaan. 

Tällä viikolla myös tiedotettiin, että Buckinghamin palatsi on käynnistänyt sisäisen tutkimuksen koskien syytöksiä, joiden mukaan Meghan olisi kiusannut työntekijöitään kuninkaallisen perheen velvollisuuksia hoitaessaan. 

Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja