Jaakko Loikkanen ei uskonut yltävänsä TTK-finaaliin: "Ajattelin, että jos saisin muutaman tanssin tanssia"

Jaakko Loikkanen ei uskonut yltävänsä TTK-finaaliin:"Ajattelin, että jos saisin muutaman tanssin tanssia" 3:50
Toimittaja Jaakko Loikkanen kertoi MTV Uutiset Livessä heti suoran TTK-lähetyksen jälkeen, ettei ikinä olisi uskonut yltävänsä finaaliin asti. 

Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailussa on edetty finaalivaiheeseen. Jaakko Loikkanen myöntää, ettei ikinä olisi uskonut yltävänsä finaalikolmikkoon. 

Toimittaja Jaakko Loikkanenja Ansku Bergström selvittivät tiensä Tanssii Tähtien Kanssa -finaaliin sunnuntaina 13. marraskuuta. Tulevassa finaalissa 20.11. nähdään heidän lisäkseen Sonja Kailassaari jaMatti Puro sekäBenjamin Peltonen ja Saana Akiola

Loikkanen kertoi MTV Uutiset Livessä heti suoran TTK-lähetyksen jälkeen, ettei ikinä olisi uskonut yltävänsä finaaliin asti. 

– En kyllä ajatellut olevani finaalissa. Ajattelin, että jos saisin muutaman tanssin tanssia, niin se riittäisi ihan hyvin. Mutta onhan tämä tietysti siistiä, että nyt pääsee ihan loppuun asti. Meiltä tulee varmasti tosi hauskoja juttuja tällä viikolla, Loikkanen kertoi livessä. 

Tähtipareilla on taustalla on pitkä tanssirupeama ja rankat treeniviikot. Tanssinopettaja Ansku Bergström myöntää, että loppua kohden väsymys on alkanut painaa. 

– Varmasti keneltä tahansa finalistilta kysyy, niin kaikilla tanssipareilla on väsymystä niin henkistä kuin fyysistäkin. Semifinaaliviikko on yleensä rankempi kuin finaaliviikko. Finaaliviikolla tietää, että kohta se loppuu ja silloin voi antaa kaikkensa, Bergström kuvailee. 

Jaakko Loikkasen kehityskaari on saanut tuomareilta ylistystä kauden aikana. Loikkanen kiittää siitä tanssinopettajaansa. 

– Se kertoo opettajien ja erityisesti Anskun ammattitaidosta. Tottakai minäkin olen tehnyt duunia ja jotakin osaamista minulla on, että pystyn oppimaan ja kuulemaan rytmin. Mutta pääosin se on Anskun ansiota. Hän on tehnyt todella paljon töitä ystävällisesti, kärsivällisesti ja pedagogisesti taitavasti, Loikkanen kehuu opettajaansa. 

Katso parin koko haastattelu yllä olevalta videolta!

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Tanssikupla MTV Katsomossa maanantaisin ja perjantaisin. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat