Jääkiekkoliitto nöyrtyi kiusallisen ongelman edessä – Leijonien peliin etsitään yleisöä jo puoleen hintaan

Jukka Jalonen avasi Leijonien ketjupohdintoja – "Hyvä pössis päällä" 4:04
Jukka Jalonen avasi Leijonien ketjupohdintoja maanantain välipäivänä – "Hyvä pössis päällä"

Leijonat kohtaa MM-kisojen A-lohkon päätösottelussaan tiistaina Tanskan. Otteluun on edelleen myymättä reippaasti lippuja. Jääkiekkoliitto kauppaa pilettejä rajatulle ryhmälle alennushintaan.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat 10.-26.5.2024

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla sekä MTV Katsomo -palvelussa.

Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla

Klo 20.20 alkavaan Tanska-otteluun on lippukaupassa tarjolla vielä satoja lippuja. Tilaa on etenkin toisessa päätykatsomossa.

Verkkokaupasta halvimmat liput irtoavat näköestepaikoille. Näille tonteille pääsee reilun 100 euron hintaan. Myös priimapaikkoja on edelleen tarjolla pitkillä sivuilla, paikat kustantavat yli 200 euroa. 

Lippujen hintataso on puhuttanut Tampereella tänäkin vuonna. MTV Uutiset jututti lätkäfaneja MM-kisasirkuksen korkeista kustannuksista viime viikonloppuna. Lipuista pulitettavia summia pidettiin kisakävijöiden keskuudessa jopa törkeinä. 

Suomen Jääkiekkoliitto on iskenyt lohkon päätösotteluun myös tarjoussähköpostin. Liiton pelipassin haltijoille tarjotaan 50 prosentin alennusta jäljellä olevista lipuista. 

Suomi on käynnissä olevissa MM-kotikisoissa varmasti A-lohkon kolmonen. Puolivälierävastustaja on Tshekki tai Kanada.

Illan vastustaja Tanska joutuu jännittämään omaa kohtaloaan ennen Leijonien kohtaamista.

Mikäli Saksa ottaa aamupäivällä Ranskalta vähintään kaksi pistettä, se varmistaa viimeisen puolivälieräpaikan. Tässä tapauksessa Suomi-kamppailu jää myös juuttien osalta panoksettomaksi. 

Lue myös:

    Uusimmat