"Ne ovat törkeät", kommentoi Leijona-fani MM-lippujen hintoja – kun lippuihin uppoaa lähes 200 euroa, Mörskyt päätyivät yöpymään asuntovaunuun

MM-kisojen hinnat herättävät keskustelua Tampereella – "Ne on törkiät Suomessa" 10:01
Katso videolta, paljonko lätkäfaneilla kuluu rahaa Tampereella jääkiekon MM-kisoissa, ja mitä ajatuksia hinnat herättävät.

Jääkiekon MM-kisojen ottelulippujen ja Tampereen palveluiden hinnat ovat puhuttaneet niin paikallisia kuin ulkopaikkakuntalaisia. MTV Uutiset jututti lätkäfaneja hintatasosta Tampereella ennen Suomen viikonlopun otteluja.

Paula Ikäläinen Tampereelta oli ostanut lipun lauantain 20. toukokuuta Suomi-Unkari-peliin.

– Saimme liput edullisesti, mutta yleinen hintataso on aika korkea. Äidin kanssa oli puhetta, että kiinnostaisi tulla katsomaan Suomen peliä, mutta 100 euroa on kipuraja. Tällä hetkellä liput ovat 170 euroa.

Ikäläisellä oli päällään Suomen pelipaita ja muuta rekvisiittaa. Lipun hinnan kanssa rahaa oli kulunut alle 200 euroa jo ennen kuin hän astui Nokia Arenaan sisään.  

Fan Zone -faniteltan hintoja Ikäläinen piti kohtuullisina.

– On ymmärrettävää, että tällaisissa tapahtumissa hinnat ovat korkeammat. Harvoin tulee käytyä, niin ei ole sinänsä hintatasolla niin suurta merkitystä, Ikäläinen totesi.

Ossi Mörsky ja Sonja Rinne-Mörsky olivat lähteneet matkaan Vaasasta. He olivat käyneet katsomassa Nokia Arenassa jo viisi ottelua. Heidän mielipiteensä lippujen hinnoista oli selkeä.

– Ne ovat törkeät hinnat, Ossi Mörsky kommentoi.

– Olisi nytkin tehnyt mieli mennä katsomaan matsia, mutta jos Lippupisteestäkin ostaa, niin kyllä se järjetöntä on tällaiseenkin matsiin, Sonja Rinne-Mörsky jatkoi.

Pariskunnalla on mennyt lippuihin rahaa kappaleelta 50–180 euroa. Budjettia heillä ei ole, mutta voisi sanoa, että kaikki menee.

– Onneksi olemme (asunto-)vaunulla liikenteessä, ettei mene hotellimaksuja. Muihin maihin verrattuna on kyllä hintaa. Toki nämä liput olivat yllätys. Olimme kisoissa Ranskassa, niin ravintolahinnat olivat samaa luokkaa, mutta liput olivat huomattavasti edullisemmat, Sonja muisteli. 

Katso videolta, paljonko lätkäfaneilla kuluu rahaa Tampereella jääkiekon MM-kisoissa, ja mitä ajatuksia hinnat herättävät.

Lue myös:

    Uusimmat