Jääkiekkolähetyksen taustalla vilahti erikoinen tilanne: "Vuosisadan rikos"

Mies vohki jäätelön toiselta jääkiekkofanilta tämän sitä huomaamatta.

Kesken Fox Sports -kanavan urheilulähetyksen tapahtui jotain erikoista. Carolina Hurricanesin ja Ottawa Senatorsin välisn ottelun tuloksista raportoineen juontajan takana vilahti nimittäin täydellinen rikos, kertoo Mirror.

Juontajan taustalla eräs jääkiekkofani seisoo jäätelö kädessään katse kiinnittyneenä ystävän puhelimeen. Yllättäen takaa hiipii toinen Hurricanes-fani, joka nappaa jäätelön miehen kädestä hellävaroen ja syö siitä kohtuullisen kokoisen haukun.

Myöhemmin Weston Davis -nimiseksi mieheksi tunnistettu pitkäkyntinen yrittää palauttaa jäätelön takaisin miehen käteen jääneeseen kuppiin, mutta samalla hetkellä näpistyksen uhri tajuaa, ettei jälkiruoka enää nökötäkään hänen kädessään. Niinpä Weston pujahtaa saaliinsa kanssa väkijoukkoon jäätelöttä jääneen miehen katsellessa hämmentyneenä ympärilleen.

"Vuosisadan rikos"

Erilaisia pätkiä tapahtuneesta on eri tilien jakamana katsottu sosiaalisessa mediassa jo miljoonia kertoja.

Moni on pitänyt varkautta lavastettuna, mutta väitteiden myötä Weston tuli julkisuuteen paljastaen, että vaikka varkauden uhri oli hänen pitkäaikainen ystävänsä Joe Campen, tilanne ei silti ollut lavastettu.

Carolina Hurricanes kutsui tilannetta "vuosisadan rikokseksi". Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Joe puolestaan kertoi The Athletic -sivustolle tunteneensa kyllä, että joku koski hänen tuuttiinsa, mutta ei aluksi uskonut, että kukaan olisi niin röyhkeä, että oikeasti vohkisi sen. Weston todisti toisin.

Carolina Hurricanes kutsui tilannetta Twitter-tilillään "vuosisadan rikokseksi".

Lue kaikki uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: MirrorThe Athletic

Lue myös:

    Uusimmat