Mainos

Nainen nuolaisi jäätelöä kaupassa – teki sen jälkeen ”psykoottisen” teon: "Tuon pitäisi olla rikos"

Twitterissä jaettu video röyhkeästi käyttäytyvästä naisesta on saanut käyttäjät vaatimaan purkkijäätelöiden sinetöimistä.

Ihmiset ovat järkyttyneitä videosta, joka näyttää naisen nuolaisevan jäätelöpurkin sisältöä ja pistävän purkin teon jälkeen takaisin pakastehyllyyn. Videon kuvaaja yllyttää nauravaa naista tekoonsa.

Röyhkeä teko on kerännyt Twitterissä jo yli 11,3 miljoonaa katselukertaa.

Videon jakanut Twitter-käyttäjä Optimus Primal kutsuu tekoa ”psykoottiseksi käytökseksi”. Hän sanoo yhdysvaltalaisen TIME-uutissivuston haastattelussa, että löysi videon Instagram-tarinoita selaillessaan. Videota jakaneet sosiaalisen median käyttäjät eivät tiedä, keitä videolla esiintyvät ihmiset ovat.

Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

Pakkauksiin vaaditaan sinettejä

Maistettua ja takaisin hyllyyn laitettua jäätelöä valmistava Blue Bell Creameries on tietoinen tapahtuneesta. Jäätelöyrityksen tiedottaja kertoo Yahoo Lifestylelle, että yritys työskentelee parhaillaan lainvalvontaviranomaisten, vähittäistavarakauppojen ja sosiaalisten medioiden alustojen kanssa selvittääkseen, mitä todella on tapahtunut.

Osa Twitter-käyttäjistä on nostanut tikun nokkaan sen, että Blue Bell Creameries -jäätelöpurkeissa ei ole sinettiä, joka estäisi tuotteiden peukaloimisen kaupassa.

”Tästedes sinetöikää jäätelönne kiitos.” Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

”M-missä on muovisinetti.” Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

Blue Bell Creameriesin tiedottajan mukaan yrityksen valmistamista jäätelöpurkeista on havaittavissa, mikäli niitä on availtu. 

Saastuneet ruoan syöminen voi sairastuttaa

Moni on sitä mieltä, että maistetun tuotteen pistämisen takaisin kaupan hyllylle pitäisi olla laitonta. Saastuneen ruoan syöminen voi olla hyvin haitallista esimerkiksi ihmisille, jotka kärsivät immuunijärjestelmän häiriöistä.

"Olettaen, että tämä ei ole vain huomionhakua, hän todella laittoi jäätelön takaisin jonkun ostettavaksi – tuon pitäisi olla rikos." Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

"Tässä tapauksessa riski ei ole vähäinen. Jos tämän ostaa immuunipuutoksesta kärsivä henkilö, on täysin mahdollista, että hän kärsii." Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

Tapaus ei valitettavasti ole ensimmäinen laatuaan. Kerroimme aiemmin McDonald'sista ostetuista hampurilaisista, joista oli haukattu palaset ennen kääreeseen laittamista.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja