Jaajo Linnonmaa Luokkakokous 2 -elokuvan roiseista kohtauksista: "Mietimme jo kuvausvaiheessa, että näistä tulee sanomista"

Radio- ja tv-persoona kokeilee jälleen näyttelijän kykyjään Luokkakokous 2 -elokuvassa.

Jaajo Linnonmaa tähdittää suursuositun Luokkakokous-elokuvan jatko-osaa Luokkakokous 2 ykkösosan päärooleissa nähtyjen Aku Hirviniemen ja Sami Hedbergin kanssa.

Marraskuun 2. päivänä ensi-iltansa saavassa kakkososassa Jaajon näyttelemä Tuomas on päättänyt pitkien kosteiden vuosiensa jälkeen mennä naimisiin. Asiat eivät kuitenkaan suju niin kuin pitää.

– Näin elokuvan valmiin version eilen ekaa kertaa. Ihmiset nauroivat! Minäkin nauroin ja oli täpinöissäni 400 muun ihmisen kanssa, Linnonmaa kertoo MTV.fin haastattelussa.

– Leffassa on muutamia sellaisia kohtia, joista mietimme jo kuvausvaiheessa, että näistä tulee varmasti sanomista. Tiedän, että myös kriitikot tulevat tarttumaan muutamiin kohtiin. Annetaan heillekin vähän tartuntapintaa ja keskustelunaiheita. Siksihän ykkösosa oli niin suosittu.

Linnonmaa sanoo olevansa iloinen siitä, että jatko-osan ikäraja on K-12 eikä K-16 ensimmäisen osan tavoin.

– Ihmettelen sitä, että kukaan toimittaja ei ole vielä tarttunut tuohon asiaan. Mielestäni kyllä ensimmäisen osankin olisi pitänyt olla K-12.

Linnonmaa ei ole näytellyt ennen Luokkakokous-elokuvia. Tuntuuko näytteleminen Jaajosta kahden elokuvan jälkeen jo työltä?

– Vaikka ulkoisesta habituksestani ja muusta ei aina uskokaan, olen tosi kunnianhimoinen ja perfektionisti työnteon suhteen. Kun minulla on menossa yksi projekti, keskityn täysillä siihen. Kun seitsemän viikkoa kuvasimme elokuvaa, en tehnyt samaan aikaan Aamulypsyä tai hoidellut muita bisneksiä.

– Mietin tuossa, että ehkä Luokkakokouksen ensimmäinen, toinen ja mahdollinen kolmas osa ovat sellaisia elokuvia, joita katsotaan vielä kymmenen vuoden päästä sellaisella meiningillä, että "elokuva, joka aikoinaan puhutti mediaa ja repi kansan ja kriitikot kahtia. Sama pätee kaiken tekemisen suhteen. Toivottavasti niistä jää muistijälki ihmisille, Linnonmaa sanoo.

Jaajon esittämä Tuomas on rokkitähti, joka ensimmäisessä elokuvassa arpoi elämän rauhoittumista ja toisessa osassa hän on päätynyt naimisiin.

Pystyykö Linnonmaa samaistumaan roolihahmoonsa?

– No, minä olen mennyt naimisiin ja minulla on ollut omat polttarit. Ainakin siinä määrin pystyn siihen samaistumaan. Ehkä minun polttarini ja matka alttarille ei ollut kuitenkaan ihan yhtä railakas kuin Tuomaksella, Jaajo sanoo.

– Kyllä myös sillä tavalla löydän Tuomaksesta itseäni, että minulla on edelleen matkassa hiekkalaatikkokavereita, joiden kanssa olen hyvissä väleissä edelleen.

Katso alla MTV.fin videohaastattelu Luokkakokous 2 -elokuvan kuvauksista!

Jaajo, Hirviniemi ja Hedberg repeilevät Luokkakokouksen kuvauksissa 0:03

Lue myös:

    Uusimmat