Ja he elivät elämänsä onnellisina loppuun saakka? Nainen tuhlasi omaisuuden näyttääkseen Disney-prinsessoilta

Kukapa meistä ei olisi lapsena unelmoinut olevansa prinsessa? Nuori nainen päätti tehdä haaveistaan totta luomalla uskomattoman aitoja prinsessa-asuja. 

Tämä nuori nainen, Sarah Ingle, on käyttänyt jo lähes omaisuuden näyttääkseen niin Lumikilta, Tuhkimolta kuin Arieliltakin. Puvut, meikit ja peruukit ovat maksaneet hänelle jo 14 000 dollaria, eli lähes 12 500 euroa.

Tällä yhdysvaltalaistytöllä on vaatekaapissaan jo 16 peruukkia ja 17 prinsessa-asua. Vaikka tämä saattaa kuulostaa useamman mielestä hurjalta määrältä, ei kannata huolestua. Nainen ei pukeudu prinsessaksi ainoastaan huvin vuoksi, vaan on tehnyt harrastuksesta itselleen ammatin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Hän on perustanut poikaystävänsä kanssa yrityksen nimeltä Ever After, jonka kautta he tarjoavat esiintymispalveluita. Pukeutumisen lisäksi Ingle kertoo laulavansa, ja joskus myös poikaystävä tulee mukaan esiintyäkseen prinssinä.

Nainen kertoo esiintyvänsä erityisesti lasten juhlissa, mutta myös juhlissa, joissa aikuiset haluavat tuntea itsensä lapsiksi. Hän vierailee usein myös lastensairaaloissa vapaaehtoisena. Erityisesti pienen syöpäpotilaan kohtaaminen on jäänyt naisen mieleen.

– Hänen kasvonsa syttyivät, kun hän lauloi kanssani. Se oli aivan uskomaton päivä!

Asun ompeleminen kestää puoli vuotta

Prinsessailme ei synny aivan hetkessä, vaan vie Inglelin mukaan noin kolme tuntia. Meikkien ja asujen tulee näyttää mahdollisimman aidoilta, eikä virheitä sallita.

– Minulla on onneksi isot silmät, jotka auttavat sarjakuvamaisen ilmeen luomisessa, Inglel kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Myös asujen ompeleminen vie aikaa. Yhden asun valmistukseen kuluu naisen mukaan noin puoli vuotta, ja hän joutuu usein tilaamaan asuun vaadittavia kankaita ympäri maailmaa.

Nainen ei kuitenkaan ole täysin omistautunut prinsessamaailmaan, vaan hänellä on lisäksi kokoaikatyö myyntimanagerina. Jos hän kuitenkin saisi valita, hän olisi mieluummin kokopäiväisesti Ariel.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lähde: Someecards

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja