Mainos

Itsehoitoapteekki tuo apteekin kotikoneelle

Syksy tuo mukanaan monenlaista pikkuvaivaa. Flunssa, vitamiinien puutos, vatsavaivat ja iho-ongelmat osuvat jokaisen kohdalle joskus. Kaikista vaivoista ei kuitenkaan ole mukava jutella työpaikan kahvipöydässä tai edes omassa apteekissa. Itsehoitoapteekki tarjoaa mahdollisuuden tutustua Orionin itsehoitotuotteiden valikoimaan kaikessa rauhassa – omalla kotikoneella.

Orion lanseerasi uuden, virtuaalisen Itsehoitoapteekin syksyllä 2010 osoitteessa www.itsehoitoapteekki.fi. Uudistunut Itsehoitoapteekki tarjoaa mahdollisuuden astua apteekkiin omalta kotikoneelta.

– Itsehoitoapteekki on verkkopalvelu, joka helpottaa jokaisen arkea. Orionilla on valtavasti tuotteita, joten on kätevää päästä selaamana koko valikoima yhdestä osoitteesta, verkkoviestintäsuunnittelija Merja Kukkonen Orionilta kertoo.

Kotikoneella saa myös tutustua rauhassa tuotetietoihin. Itsehoitoapteekista löytyvät paitsi pakkauskuvat ja tuotetiedot myös pakkausselosteet. Yksityisyys säilyy, kun vaivojaan ei tarvitse valitella muille ja palvelu ohjaa myös lähimmälle apteekille, josta tuttu tuote on helppo noutaa nopeasti.

Vitamiinit ja voiteet kuuluvat syksyyn

Syksy tuo mukanaan muutoksia joka kodin lääkekaappiin. On aika miettiä, saatko ravinnosta riittävästi vitamiineja ja ovatko ihonhoidon rutiinit kunnossa.

– Syksyn suosikkituote on tuttu Multivita-monivitamiini. Se sisältää 16 tärkeää vitamiinia ja hivenainetta, joita päivittäin tarvitset, Kukkonen vinkkaa.

Kylmenevät kelit vaikuttavat myös ulkoisesti. Iho kaipaa enemmän hoitoa ja suojaa. Orionin perusvoiteet ovat olleet jo vuosikymmeniä suomalaisten luottokosteuttajia. Virtuaaliapteekissa voit tutustua koko perusvoiteiden valikoimaan yhdellä silmäyksellä.

– Uudistunut Favora-sarja puolestaan sisältää nyt myös Favora Rejuvenating -tuotteet, eli kiinteyttävät kasvovoiteet aikuiselle naiselle, Kukkonen kertoo.

Uutuudet ja uusimmat tiedot aina saatavillasi

Orionin Itsehoitoapteekki on ajan tasalla. Uusimmat tuotetiedot löytyvät aina kätevästi verkosta ja ajankohtaiset tuotteet heti etusivulta.

– Meille on tärkeää tarjota asiakkaillemme kaikki se tieto, jota he itsehoidon tuotteista kaipaavat. Itsehoitoapteekki ei ole verkkokauppa, vaan tietoportaali, joka on aina avoinna, Kukkonen hymyilee.

Tutustu Itsehoitoapteekkiin ja Orionin syksyn uutuuksiin osoitteessa www.itsehoitoapteekki.fi.

Artikkelin tarjoaa:

Artikkelin tarjoaa:
Orion Pharma

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.