Mainos

Isän entinen avovaimo todistajaksi Vilja Eerikan jutussa

Murhasta käräjillä tuomitun Touko Tarkin puolustuksen uutta todistajaa on tarkoitus kuulla tänään myöhemmin iltapäivällä. Hän ei ole osallinen Vilja Eerikaan kohdistuneisiin väkivaltaisuuksiin, vaan tulee todistamaan muista asioista.

Tarkki kertoi omassa kuulemisessaan hovioikeudelle, että hän pyrki estämään tyttäreensä kohdistuneet väkivaltaisuudet.

- En tullut ajatelleeksikaan, että lapselle voi käydä näin.

Tarkki kertoi murhayön tapahtumista yksityiskohtaisesti. Hän vieritti syytä tyttöön kohdistuneista väkivaltaisuuksista viimeisimmän avopuolisonsa harteille.

- Hän sanoi että, pistätkö ton pentus kuriin vai pistänkö minä, Tarkki kertoi Sirpa Laamasen sanoneen.

Tämän vuoksi Tarkki kertoi päätyneensä kietomaan tyttärensä pressuun, jonka sisälle tämä tukehtui pitkällisen kiduttamisen seurauksena. Hän väitti pyrkineensä varmistamaan, että tytär pystyi hengittämään.

Hän kertoi pyrkineensä selvittämään tyttärensä ongelmia, jotka ilmenivät muun muassa valehteluna ja tavaroiden tuhoamisena.

- Ei semmoinen vaihtoehto tullut mieleenkään, että joku aikuinen niitä leikkelis, Tarkki sanoi ja vältti katsomastaLaamaseen, joka istui oikeuden eturivissä. Tarkki antoi kertomuksensa todistajanaitiosta.

Myöhemmin on käynyt ilmi, että Laamanen todennäköisesti lavasti tytön syylliseksi tihutöihin. Tarkki myös luuli Laamasen olevan ranskalais-marokkolainen lääkäriNadja Berough.

- Hän osasi kertoa siitä niin uskottavasti. Minulle ei koskaan herännyt epäilys, ettei hän ois, isä sanoi sormeillen hermostuneesti hupparinsa nauhoja. Puhuessaan suhteestaan Laamaseen hän katsoi suoraan tätä kohti.

Tarkki vaatii, että hovioikeus tuomitsisi hänet murhan sijasta törkeästä kuolemantuottamuksesta ja törkeästä törkeästä pahoinpitelystä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.