Mainos

Isä siivosi kuolleen tyttärensä huonetta – teki uskomattoman löydön

Jokainen meistä voi ottaa elämäänsä oppia tämän syöpään kuolleen tytön kirjoittamasta kirjeestä.

Lapsen menettäminen on jokaisen vanhemman pahin painajainen. Tämän joutuivat kokemaan Dean ja Caroline Orchard, joiden 13-vuotias tytär Athena menehtyi äkillisesti syöpään. Tytär palasi kuitenkin hetkellisesti vanhempiensa elämään heidän löydettyään tytön kätkemän viestin. 

Tyttö menehtyi pian diagnoosin jälkeen

Vuonna 2013 12-vuotiaan Athenan elämässä kaikki tuntui olevan hyvin, kunnes päivää ennen joulua tapahtui jotain käsittämätöntä. Athenan kunto romahti äkillisesti ja hänet kiidätettiin ensiapuun. Lukuisten tutkimusten jälkeen hänelle diagnosoitiin erittäin harvinainen luusyöpä, osteosarkooma.

Diagnoosin jälkeen tyttö joutui välittömästi leikkaukseen, jossa hänen selkärangastaan poistettiin kasvain. Vaativa leikkaus ja kemoterapia eivät kuitenkaan tehonneet, vaan syöpä jatkoi leviämistään.

Athena menehtyi 13-vuotiaana kotonaan rakkaidensa ympäröimänä.

Kenelläkään ei ollut aavistusta kirjeestä

Kaikki ei kuitenkaan päättynyt tähän, vaan Athenalla oli vielä jotain kerrottavaa perheellensä. Tyttö oli nimittäin jättänyt heille viestin, jonka hän oli kirjoittanut makuuhuoneensa peilin taakse. Isä löysi viestin vahingossa siivotessaan edesmenneen tyttärensä huonetta.

– Kun aloin lukea sitä, en päässyt kovinkaan pitkälle, kun minun piti lopettaa. Se oli sydäntäsärkevää, viestin löytänyt isä kertoo.

Vanhemmilla ei ollut aavistustakaan tyttärensä jättämästä viestistä, sillä hän ei ollut maininnut siitä kenellekään. Viesti osoittaa, kuinka viisaita ajatuksia Athenalla oli nuoresta iästään huolimatta. 

Tytön kirjeessä on viisaita sanoja elämästä

”Onnellisuus riippuu itsestämme. Pääasia ei ole onnellinen loppu, vaan tarina. Elämän tarkoitus on tarkoituksellinen elämä.

Onni on suunta, ei päämäärä. Kiitä siitä, että olet elossa. Ole iloinen, ole vapaa, usko, ikuisesti nuori. Tiedät nimeni, et tarinaani.

Olette kuulleet, mitä olen tehnyt, mutta ette, mitä olen kokenut. Rakkaus on kuin lasia, näyttää niin kauniilta, mutta on helposti särkyvää.

Rakkaus on harvinaista, elämä on outoa, mikään ei kestä ja ihmiset muuttuvat. Jokainen päivä on erityinen, joten hyödynnä se. Voit saada kuolettavan sairauden huomenna, joten tee jokaisesta päivästä erityinen. Elämä on huonoa ainoastaan silloin, jos teet siitä huonoa.

Jos joku rakastaa sinua, he eivät anna sinun liukua pois, olipa tilanne millainen hyvänsä. Muista, että elämä on täynnä ylä- ja alamäkiä.

Älä anna koskaan periksi. Haluan olla se tyttö, joka muuttaa huonon päivän paremmaksi ja se, joka saa sinut muuttamaan elämäsi.

Rakkaus ei riipu siitä, kuinka paljon sanot rakastavasi, se riippuu siitä, kuinka voit todistaa sen. Rakkaus on kuin tuuli, voit tuntea sen, mutta et voi nähdä sitä. Odotan, että voin rakastaa jotakuta, jolle voin avata sydämeni.

Rakasta häntä, jota ilman et voisi kuvitella eläväsi. Elämä on peli kaikille, mutta rakkaus on palkinto.

Joskus rakkaus sattuu. Nyt minä taistelen itseni kanssa. Voin tuntea kipusi. Unet ovat minulle todellisuutta. Se sattuu, mutta se ei haittaa. Olen tottunut siihen.

Älä tuomitse minua nopeasti, sillä näet vain sen, minkä näytän muille... et tiedä totuutta. Haluan pitää hauskaa ja olla onnellinen ilman tuomitsemista.

Tämä on elämäni, ei sinun, älä siis välitä siitä, mitä teen. Ihmiset tulevat vihaamaan sinua, murskaavat sinut, mutta seiso vahvana, sillä ainoa, joka tekee sinut, olet sinä itse.

Ei tarvitse itkeä, koska tiedän, että olet vierelläni. ”

Lähde: Wimp

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.