Irtisanomisilla järkyttäneen Olli Lindholmin karu kommentti keväältä: "Ansaitsemattomia potkuja ei anneta"

Yön kitaristille ja basistille potkut antanut laulaja puhui keväällä Cafe Lanzarote -podcastissa potkujen antamisesta omasta näkökulmastaan.

Yö-yhtye ja yhtyeen nokkamies Olli Lindholm nousivat eilen torstaina otsikoihin, kun Lindholm antoi potkut basisti Jukka "Jay" Lewisille sekä kitaristi Asko "Daffy" Terävälle.

Lindholm vahvisti potkut MTV:lle, mutta ei kommentoinut asiaa enempää.

Viime keväänä Yö-nokkamies puhui avoimesti potkujen antamisesta omasta näkökulmastaan Lauri SaarilehdonCafe Lanzarote -podcast-ohjelman haastattelussa.

– Kyllä ne on eroja, kun bändistä lähtee jäseniä. Se, että erotaan ystävinä, ei se pidä paikkaansa. Kun puhutaan, että joku saa potkut, eipä siinä enää sen jälkeen yhteyksissä olla.

– Se on vähän kuin avioliitossakin, että se potkujen antaja ja se, kuka on päättänyt perheessä, että erotaan, ovat tienneet sen jo kauan. Ja se tulee toiselle aina yllätyksenä.

Lindholm kuvaili haastattelussa bändejä hienoiksi yhteisöiksi.

– Monta kertaa saa munata ja monta kertaa saa anteeksi. Ei sieltä kyllä ansaitsemattomia potkuja anneta, mies totesi.

– Minun mielestäni kyse ei ole mistään valtapeleistä, että joku halutaan syrjään jonkun asian takia, vaan siitä, että jostakin tulee vaan yksinkertaisesti sietämätön. Syystä tai toisesta.

Kuuntele Olli Lindholmin haastattelu Cafe Lanzarote -podcastissa kokonaisuudessaan täällä.

Katso alla myös Olli Lindholmin haastattelu MTV:n Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa keväältä 2016.


Lue myös:

    Uusimmat