Mainos

Interpolin lista: Nämä henkilöt Suomi on etsintäkuuluttanut

Yhdeksän Suomen kansalaista on tällä hetkellä kansainvälisen rikospoliisijärjestön Interpolin julkisella etsintäkuulutuslistalla.

38-vuotiaan Peter Heikki Mikael Pyökärin rikosepäilyt ovat panttivangin ottaminen, törkeä kavallus ja varkaus. 51-vuotiasta Marokon ja Suomen kansalaista Ayoub El Yaakoubia etsitään puolestaan yli 20 vuotta sitten tapahtuneesta taposta. Häntä epäillään tyttöystävänsä surmasta.


Suurinta osaa etsitään talousrikoksista. Tunneituin etsityistä on 64-vuotias Maija-Liisa Lahtinen, jota epäillään törkeästä kavalluksesta ja törkeästä petoksen yrityksestä.

Lahtinen on saanut hovioikeudessa liki kolmen vuoden tuomion miehensä, lehtikeisari Urpo Lahtisen kuolinpesän varojen kavaltamisesta. Maija-Liisa Lahtinen pakoilee tuomiotaan Sveitsissä.


Muita etsintäkuulutettuja Suomen kansalaisia epäillään esimerkiksi törkeistä petoksista, törkeistä kirjanpitorikoksista ja väärennöksistä. He ovat 45-vuotiaat Timo Antero Jokilampi ja Juha Arvi Stark, 49-vuotias Mika Petri Parviainen, 56-vuotias Eero Antero Nurvo, 31-vuotias Ali Chavoshi ja 35-vuotias Miriam Achieng Kadongo.


Lisäksi Interpolin listalla on kolme muun maan kansalaista, jotka Suomen poliisi on etsintäkuuluttanut rikosepäilyjen takia. 27-vuotiasta somalialaista Ahmed Yusuf Ahmadia etsitään törkeästä ryöstöstä ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä epäiltynä.

Etsintäkuulutetut Interpol 4

45-vuotiasta venäläistä Svetlana Alexandrovna Hyttiä ja 53-vuotiasta Aleksei Aleksadrovitch Pojidaevia epäillään puolestaan törkeistä veropetoksista.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.