Mainos

Instagram testaa ylimääräisten suositeltujen julkaisujen lisäämistä kotinäkymään

Instagram on testaamassa suositellun sisällön lisäämistä osaksi kotinäkymän syötettä, kerrotaan kuvapalvelun blogissa. Aluksi testi koskee vain pientä käyttäjäkuntaa.

Instagramin kotinäkymään aletaan kokeiluluontoisesti lisätä suositeltua sisältöä seurattujen käyttäjien julkaisujen lisäksi. Personoitu suositussisältö perustuu käyttäjän itsensä seuraamiin käyttäjiin ja näiden antamiin tykkäyksiin ja toimintaan Instagramissa. Uudistuksen tarkoituksena on tarjota entistä enemmän mielenkiintoista sisältöä osaksi syötettä.

Suositellut julkaisut näkyvät kotinäkymän syötteessä vasta seuratun sisällön jälkeen, joten esimerkiksi omien tuttujen valokuvien ja videoiden ei tarvitse pelätä hautautuvan suositussisällön alle. Mikäli ehdotetusta julkaisusta kuitenkin pitää, voi sen jakanutta käyttäjää seurata helposti yhdellä painikkeella.

Instagram testaa suositeltujen julkaisujen näyttämistä aluksi pienemmällä käyttäjäkunnalla ja mahdollisesta laajemmasta julkaisusta päätetään testiryhmältä saadun palautteen perusteella. Testaus aloitetaan muutamien vuorokausien kuluessa.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja