Mainos

Immosen kirjoitus raivostuttaa jo omiakin: ” Lopputulos on kammottava”

Perussuomalaisten kansanedustajan Olli Immosen perjantainen raju kannanotto monikulttuurisuutta vastaan tyrmistyttää myös puolueen sisällä. 

Kansanedustaja Tom Packalén (ps.) arvostelee blogikirjoituksessaan suorin sanankääntein puoluetoverinsa sanankäänteitä. Britanniassa lomaileva komisario kutsuu Immosen kirjoitusta kammottavaksi ja viittaa norjalaisen terroristin Anders Breivikin tekoihin. 

– Meille viestisi aukeaa ääriajatteluna, eikä tarvitse olla vainoharhainen, jos mielessä käyvät neljän vuoden takaiset tapahtumat Norjassa. Kirjoittamasi manifesti kuulostaa korvaani aika sotaisalta ja paatoksessaan erään nimeltä mainitsemattoman norjalaisen terroristin retoriikalta, Packalén ruotii. 

Packalén sanoo, että Immonen on kirjoituksellaan vahingoittanut Suomen ja perussuomalaisten mainetta. 

Immoselle löytyy myös ymmärtäjiä. Kansanedustaja Jani Mäkelä (ps.) sanoo Etelä-Saimaassa, että Immosen kannanotto on linjassa puolueen maahanmuuttolinjan kanssa. 

Muissa puolueissa Immosen ajatukset ovat saaneet täystyrmäyksen. Monet poliitikot kuten vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistö ja opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen (kok.) ovat kertoneet mielipiteensä Immosen ajatuksista sosiaalisessa mediassa.


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.