Illan huippuottelu Mestarien liigassa pahasti vaakalaudalla – pelin kohtalo riippuu nyt yhden pelaajan kertomuksesta

Bayernin ja Atlético Madridin välisen Mestarien liigan huippuottelun kohtalo roikkuu ilmassa. Saksalaisseuran hyökkääjän Serge Gnabryn koronapositiivinen testitulos asettaa epävarmaksi, voivatko muut Bayernin joukkueessa pelata illan ottelussa.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Morella

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Bayern sai tietoonsa Gnabryn positiivisen testituloksen tiistaina illalla. Hyökkääjä oli ollut samana päivänä vielä täysipainoisesti mukana joukkueensa harjoituksissa.

Koronatesti oli saksalaislehti Bildin mukaan tehty ennen Bayernin tiistaisia harjoituksia.

Nyt Bayernissa selvitetään yhdessä paikallisen terveysviranomaisen kanssa, ketkä joukkueen jäsenistä on altistunut virukselle ollessaan läheisissä tekemisissä Gnabryn kanssa. Bildin mukaan altistumisriski on suuri niillä, jotka ovat viettäneet hänen kanssaan aikaa samassa tilassa vähintään 15 minuutin ajan.

Ulkoilmassa, kuten joukkueen harjoituksissa, tapahtuneita kohtaamisia ei katsota altistumisriskiksi.

Saksalaisseuralla kerrotaan olevan tiukat turvatoimet, joita noudattamalla pelaajien kohtaamiset sisätiloissa jäävät rajoitetuksi. Jokaiselle pelaajalle on esimerkiksi olemassa omat suihkuhuoneet ja pukukoppi jaettu pienempiin osioihin.

Lehden mukaan Gnabryn antamilla lausunnoilla hänen viime päiviensä liikkeistä on ratkaiseva merkitys illan ottelun kannalta.


Ottelu on sääntöjen mukaan pelattava, jos Bayern saa vähintään 13 ei-altistunutta pelaajaa kokoonpanoonsa Atléticoa vastaan.

Uefan säännöt joustavat koronatapauksessa siten, että Bayernilla on myös oikeus nimetä otteluun pelaajia alkuperäisen Mestarien liigaa koskevan pelaajalistansa ulkopuolelta.

Bayernin koko joukkue testattiin keskiviikkoaamuna uudelleen ennen lyhyttä harjoitussessiota.

Bildin tietojen mukaan Bayernissa uskotaan, että illan ottelu pelataan suunnitellusti.

Mestarien liigan hallitseva mestari Bayern München kohtaa Atlético Madridin tänä iltana kello 22 alkaen. C More Sport 1 ja C Moren suoratoistopalvelu näyttävät ottelun suorana.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja