Mainos

Ilkeitä ihmisiä ei tarvitse sietää – katso neuvot!

Jokainen tuntee jonkun ärsyttävän ihmisen, joka omalla käytöksellään luo huonoa ilmapiiriä. Ilkeä ihminen voi löytyä työpaikalta, harrastuksesta tai jopa tuttavapiiristä. Etkö halua vajota hänen tasolleen? Glamour.com listasi neljä tapaa, joilla saat ilkeimmänkin ihmisen hiljaiseksi.

Ole ylenpalttisen ystävällinen

Ilkeät ihmiset viihtyvät negatiivisessa ilmapiirissä. Ilkeillä kommenteilla he yrittävät provosoida muita ihmisiä vastaamaan samalla tavalla. Älä vajoa ilkeiden ihmisten tasolle. Vaihda puheenaihetta ja sano jotakin mukavaa säästä tai hänen kampauksestaan. Kun sanot jotakin ystävällistä, viestität samalla, että et todellakaan halua liittyä hänen ilkeään tiimiinsä.

Puhu oleellisista asioista

Juoruaminen on tietenkin hauskaa, mutta jos juoruilusta tulee ilkeämielistä, älä lähde siihen mukaan. Puhu mieluummin vaikkapa päivän hyvistä uutisista. Ilkeät ihmiset joko lähtevät mukaan positiiviseen keskusteluun tai lähtee paikalta pois.

Kerro iloisia uutisia yhteisestä ystävästänne

Tiedätkö yhteisestä tutustanne iloisen ja positiivisen juorun, jota ilkeä tuttavasi ei ehkä ole kuulut? Anna hyvän kiertää! Ilkeänkin ihmisen on vaikea vasta ikävästi iloiseen uutiseen.

Sano suoraan

Jos ilkeä tuttavasi ei osaa lopettaa valitusta ja kritiikkiä, laita jutulle piste. Lopeta keskustelu siihen paikkaan. Sano, että sinun täytyy jatkaa töitä tai että sinusta ei ole mukavaa puhua ihmisestä pahaa tämän selän takana. Jos ihminen on todella ärsyttävä, voit todeta suoraan, että hänen juttunsa ovat sopimattomia, etkä halua niitä kuulla.

MTV3/Helmi

Lähde: Glamour.com

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.