IL: Kansanedustaja lyyhistyi kadulle Helsingissä, ohikulkijat soittivat ambulanssin

SDP:n kansanedustaja Ilmari Nurminen kuljetettiin sairaalaan kovien selkäkipujen vuoksi. Asiasta uutisoi ensin Iltalehti. 

SDP:n kansanedustaja Ilmari Nurminen, 29, lyyhistyi kadulle tiistaiaamuna Helsingin Töölössä lamauttavien selkäkipujen vuoksi. Iltalehden mukaan ohikulkeneet eläkeläiset havaitsivat tilanteen ja soittivat Nurmiselle ambulanssin.

– Olin lähdössä selkäkivuista huolimatta kello 9 aikaan aamulla tiistaina eduskuntaan omalla autollani, vaikka jo kotona selkääni iski aamulla tuskainen kramppi. Olin autoni luona, kun kipu iski aivan valtavana ja lyyhistyin Töölönkadulle, iski oikein pakokauhu, että mitä tämä on. En päässyt ylös maasta, Nurminen kertoo Iltalehdelle.

Iltalehden mukaan kansanedustaja kuljettiin Meilahden sairaalaan, jossa hän odotteli tiistaina päivällä kipupiikin saamista.

– Siinä makasin kadulla selälläni ja pari eläkeläispariskuntaa soittivat apua. He sanoivat, että hyvä, että kansanedustajillekin sattuu tämmöisiä, ei vain eläkeläisille. Tämä on lihasperäinen kramppi, odottelen taas kipupiikkiä täällä sängyssä, Nurminen kertoi Iltalehdelle.

Nurminen on kertomansa mukaan harrastanut urheilua aktiivisesti mutta arvelee istumatyön vaikuttavan selän jäykkyyteen. 

– Olen 190 cm pitkä ja treenannut paljon. Varmaan lääkäri ja tutkimukset kertovat, mistä on kyse, Nurminen arveli kipukohtauksen syitä Iltalehdelle.

Nurminen kertoo odottavansa lääkärin arviota ja toivoo palaavansa töihin mahdollisimman pian.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja