Mainos

Ikäkriisi? Näistä syistä asiat ovat paremmin kolmekymppisenä kuin parikymppisenä

Kolmenkympin kriisi? Älä murehdi turhaan, sillä monet asiat elämässä vain paranevat vanhetessaan.

Moni kolmeakymmentä ikävuotta lähestyvä saattaa murehtia omaa ikäänsä ja sen mukanaan tuomaa vastuuta. Ikä on kuitenkin vain numero, jota ei kannata murehtia liikaa!

Seuraavat esimerkit todistavat, että useat asiat vain parantuvat siirryttäessä vuosikymmenestä toiseen.

Ystävyyssuhteet

Parikymppisenä monella meistä oli runsaasti kavereita, joiden kanssa vietettiin niin illanistujaisia kuin villejä juhliakin. Kolmekymppisenä olet kuitenkin jo oppinut, ketkä todella ovat ystäviäsi ja ketkä eivät. Ystävyyssuhteet vain paranevat vuosien kuluessa.

Tyyli

Nuorena etsit omaa tyyliäsi ja kokeilit kaikkea aina punaisista hiuksista pallohameisiin. Kolmekymppisenä olet saattanut jo löytää oman tyylisi, jota voit kantaa itsevarmana ilman epävarmuuden häivääkään.

Itseluottamus

Kuinka moni voi rehellisesti sanoa, että on parikymppisenä ollut todella itsevarma itsestään? Moni nuori aikuinen etsii vielä omaa itseään ja paikkaansa maailmassa, ja se ilmenee itseluottamuksen puutteena. Kolmekymppinen on puolestaan kokenut jo sen verran enemmän, että tietää, kuka on ja mitä haluaa.

Itsensä hyväksyminen

Itseluottamukseen liittyy läheisesti myös itsensä hyväksyminen. Moni nuori aikuinen ei välttämättä hyväksy itseään ja ajattelutapojaan, kun taas kolmekymppinen osaa jo rakastaa itseään kaikkine hyvine ja huonoine puolineen.

Ihmissuhteet

Parikymppisenä sitä haluaa tutustua mahdollisimman moneen uuteen ihmiseen, mikä tuo mukanaan myös ongelmia. Ystävinä pitämäsi ihmiset ovat voineet osoittautua aivan erilaisiksi kuin alunperin luulit. Nämä pettymykset opettavat ja auttavat sinua huomaamaan vanhempana myrkylliset ihmiset, joiden seura ei tee sinulle hyvää. 

Rakkaus

Sydänsurut voivat tuntua nuorena maailmanlopulta. Sydänsurut ovat kuitenkin rankkuudestaan huolimatta hyvä keino oppia elämästä. Kolmekymppisenä oppiminen jatkuu edelleen, mutta tässä iässä osaat jo asettaa rajat itsellesi ja muille.

Elämänkatsomus

Moni nuori aikuinen elää juhlien täyttämää elämää, eikä ole edes tullut ajatelleeksi omaa terveyttään tai elinikäänsä. Kolmekymppisenä asiat alkavat kuitenkin realisoitua ja ymmärrät, kuinka tärkeää omasta kehosta huolehtiminen oikein on. Krapula-aamujen sijaan nautit liikunnan ja terveellisten elämäntapojen tuomasta hyvästä olosta täysin rinnoin.

Aina elämä ei suju kuten olit nuorempana suunnitellut. Videolla kerrotaan, missä tapauksissa aviero on yhdessä pysymistä parempi vaihtoehto. 

3:00

Osittainen lähde: Lifehack 

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.