Ihanimmat ja imelimmät iskuyritykset – tehoaisivatko nämä sinuun?

Lähdetkö Fantalle, fantastinen? Lue, millaisilla iskurepliikeillä lukijoita on yritetty hurmata.

Kyselimme kesän mittaan lukijoilta muistoja unohtumattomimmista iskuyrityksistä – sekä hyvässä että pahassa. Löytyisikö näillä keinoilla lämpöä syksyn viileyteen?

Partasuinen hurmuri Pariisissa

"Kerran Pariisissa asuessani olin käymässä Pompidou-centerissä. Pitkien pyöröportaiden alapuolella minua odotti mustapartainen mies. "Kuin enkeli laskeutuisi alas taivaasta", hän lausui katsoen minua intensiivisesti tummilla silmillään. Minulla oli pitkät,vaaleat hiukset. Eihän tuollaista voinut vastustaa. Menimme kahville ja tapailimme vuoden verran, kunnes mies muutti Kaliforniaan."

Rehtiys palkittiin

"Kerran kauan sitten nuorena eräällä tanssipaikalla  kaverini sanoi hyvin seksikkäälle naiselle ensi sanoikseen iskurepliikin: "Hei, olet niin ihana, että juuri sinun kanssasi haluaisin menettää poikuuteni tänään." Nainen vastasi: "Ok. Puhuit mut ympäri, mennään." Ja niin he menivät, rakastelivat samana iltana ja yönä kuulemma moneen kertaan ja suhde siitä tuli joksikin aikaa."

Viininhuuruinen viettelys

"Vietin parhaillaan sinkkuvuotta ja kaipasin kovasti lomaromanssia. Kun matkasin tyttöporukalla Itävaltaan laskettelemaan, samaan seurueeseen istahtikin viehättävä mieshenkilö. Olin niin ihastunut, etten saanut sanaa suustani, tuijotin häntä vain. Myöhemmin illalla kävi selväksi, että mies oli itse asiassa ihastunut varattuun siskooni.

Siitä viis, join niin paljon viiniä, että tokaisin illan päätteeksi miehelle: "Minä tulen nyt sinun luo yöksi." Mies suostui ja vietimme yön yhdessä. Kyllä jälkeenpäin silti hävetti. Ei vähiten sen takia, että iskin kaverin, joka ei ollut osoittanut minua kohtaan mitään kiinnostusta, vaan myös siksi, että mies paljasti myöhemmin asuvan yhdessä - toisen miehen kanssa!"

"Sanotaanko yhdessä kyllä?"

"Istuimme lasillisella ystäväni kanssa ravintolassa loosipöydässä. En ollut mitenkään erityisesti laitettuna, vaan aika arkisesti farkuissa ja tukka ponnarilla. Ohi käveli hurjan söötti nuorimies, ehkä pienessä hutikassa. Hän sattui vilkaisemaan minua kulkiessaan ja pysähtyi kuin seinään kohdallamme. Jäimme silmistämme kiinni ja hän tokaisi 'Hei, sanotaanko yhdessä kyllä?'

No, kyllä ja kiva kesäromanssihan siitä sitten seurasi."

Limukutsu

"Asuin jonkin aikaa ulkomailla. Olin ison tavaratalon kassajonossa, kun eräs miespuolinen työntekijä tuli viereeni juttelemaan. En aluksi oikein ymmärtänyt, mitä hän halusi minulle kertoa omalla kielellään, mutta loppulauseen ymmärsin oikein hyvin: "Lähtisitkö juomaan kanssani Fantaa, koska olet niin fantastinen?" En osannut reagoida pyyntöön muuta kuin nauramalla ja sanomalla ei, koska tuo oli ehkä kaikista ällöin iskurepliikki ikinä!"

Suloinen savolainen

"Astelin Tampereella kohti alarantaa kun nuorimies tokaisi ohi kävellessään savolaismurteella: "En oo ikkään nähny noin kaunista naista!" Hän jatkoi matkaansa ujosti, kun vilkaisin taakseni ja vilkutin. Silloin minulla oli ikää 30 vuotta."

Yksinkertainen on kaunista

"Kerran ollessani juhlimassa ystävieni kanssa tuli siihen samaan pöytään kaksi vastakkaisen sukupuolen edustajaa. Juttelin toisen kanssa. Olen luonteeltani iloinen ja hymyilen pääosan päivästä, joten oli kiva kun tämä mies huomasi asian ja sanoi siitä ääneen. "Sä olet niin iloisen näköinen". Olisin kyllä lämmennyt, mutta harmikseni sain tietää, että tyyppi olikin varattu."

Voiko tämä muka onnistua?

"Olin baarissa ystävien kanssa, näin vastapuolen pöydän äärellä todella söpön miehen. En osannut muuta kuin tuijottaa häntä. Luulin tuijottavani kerran tai kaksi, mutta tuijotin paljon enemmän. Ilta teki loppuaan kun kyseinen mies sai kerättyä rohkeutensa, istui viereeni ja tokaisi: "Mitä v****a sä tuijotat?" Kumma juttu, seurustelen hänen kanssaan tätä nykyä."

 

Lue myös:

    Uusimmat