Hylkäsikö ystäväsi sinut miehen takia? Näin toivut

Rakastuminen muuttaa myös tyttöjen välistä ystävyyttä. Company-lehti neuvoo, kuinka toivut, kun ystäväsi hylkää sinut miehen tähden.

Kun paras kaverisi tapaa sen oikean, ennen tiivis yhteydenpitonne voi lakata melkein kokonaan. Jos ennen olitte yhteydessä lähes joka päivä, nyt ystäväsi soittelee sinulle enää harvoin ja puhuu tuolloinkin vain miehestään. Ei ole ihme, että tunnet itsesi hylätyksi.

Näillä vinkeillä toivut ystävän hylkäyksestä:

Muista että melkein kaikki naiset rakastuvat jossakin vaiheessa. Valitettavasti useimmat meistä myös laiminlyövät tuolloin ystäviään. Hullaantuminen saa naisen jättämään usein kaiken muun. Miehillä on sen sijaan tapana pitää ystävyyssuhteista kiinni myös silloin, kun elämään on astunut uusi rakkaus.

– Ensimmäiset kuusi kuukautta ovat ihmissuhteessa intensiivisintä aikaa. Muista, että tämä menee ohi. Kun alkuhuuma hiipuu, ystäväsi huomaa mitä todennäköisimmin, että elämää on miehen ympärilläkin.

– Ystäväsi uskaltaa ottaa sinuun etäisyyttä, koska luottaa ystävyytenne säilyvän pienestä erosta huolimatta. Ota siis tilanne luottamuksen osoituksena.

– Ystäväsi jatkuva puhe miehestä on tietenkin rasittavaa. Vielä kurjempaa olisi nähdä ystäväsi masentuneena ja surullisena. Ole siis iloinen ystäväsi puolesta!

– Mies ei voi ikinä korvata tyttökaveria. Hän ei voi olla yhtä aikaa rakastaja, luotettu ja ystävä. Anna siis ajan kulua, niin saat paikkasi takaisin.

MTV3/Helmi

Lähde: Company

Kuvat: Shutterstock/Priot Marchinski

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja