Mainos

Huumekauppias jäi nolosti kiinni: "Joskus rikolliset tekevät työstämme aika helppoa"

Viesti, joka varoitti ihmisiä "vasikoista", johdatti poliisin huumekauppiaan jäljille.

Amerikkalaiset viranomaiset Fayetten piirikunnasta vastasivat valitukseen. Kun poliisit lähestyivät asuntoa, jonka asukkaasta oli valitettu, he löysivät ovesta kirkkaanpinkin lapun, joka varoitti asuntoon astuvaa ruumiintarkastuksesta. Asukkaan varoituksen syynä kerrottiin olevan "vasikoiden" eli ilmiantajien vaara.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Vasikoiden vuoksi kaikki, jotka astuvat kotiini, suostuvat tarkastettavaksi. Kaikki kännykät ja juomat pitää jättää ulos. (Jos et ole vasikka, se ei loukkaa sinua, jos teen sinulle ruumiintarkastuksen!)"

Viestin vuoksi viranomaiset alkoivat epäillä, että asunnossa välitettiin huumeita. Kotietsinnässä löytyikin sekä heroiinia että metamfetamiinia sekä lukuisia muita vielä tuntemattomia huumausaineita.

Asunnosta pidätettiin huumeiden hallussapidosta ja aikeesta välittää niitä omistaja April Lynn Lavender, 38, sekä alkuperäisen valituksen kohde Kristie Weis, 22.

– Huumetutkinnat vaativat usein paljon aikaa ja vaivaa, mutta joskus rikolliset tekevät työstämme aika helppoa, huomautti piirikunnan seriffi.

– Jos joku laittaa oven lapun vasikoista, on melko turvallista olettaa, että siellä myydään laittomia huumeita.

Video: Tämäkään rikos ei ihan vakuuttanut.

0:22

Lähde: Mashable

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.