Hurjimmat siivouspainajaiset naurattavat

Vaikka imurointi ja tiskaus eivät ole maailman mukavinta hommaa, päihittävät ne viikon ajan helteessä seisseen perunamuussin siivoamisen ja sokeritoukkien yllätyshyökkäyksen mennen tullen. Lue lukijoiden hirveimmät tarinat ja kerro omasi.

Siivoaminen ei välttämättä ole unelmahommaasi, mutta joskus sen muisteleminen puistattaa vielä vuosienkin päästä. Koti-osion lukijat intoutuivat muistelemaan hirveimpiä siivoustarinoitaan, jotka tuskin jättävät ketään kylmäksi.

Jääkaappiin tai liedelle unohtunut ruoka voi tuoksahtaa kodissa pitkään, sen ovat huomanneet myös osa lukijoistamme.

– Tein kunnon ruuan ennen lappiin lähtöä ja pakkaustohinassa unohdin viikoksi kesähelteillä perunamuusin hellalle! Takaisin tullessa haju oli ovella vastassa ja muusi kattilassa vaaleanpunaista, eikä yksiön tuulettaminenkaan helppoa ollut kun ei läpivetoa asuntoon millään saanut, nimimerkki Satvana kertaa.

– Ahven oli jäänyt muovikassiin kun lähdimme lomalle, kyllä oli melkoinen haju kun tulimme kotia, nimimerkki Anu kirjoittaa.

Lattiakaivon puhdistus - kauhein kotityö?

Pahojen hajujen lisäksi lukijoita inhottavat kodin tuholaisten yllätyshyökkäykset.

– Imurin pölypussia ei oltu vaihdettu... ainakaan vuoteen? Silloinen uusi poikaystävätuttavuus ihmetteli, miten imuri ei vedä ja ehdotti pölypussin vaihtamista. Avasin luukun ja otin pussin pois, HYI!! Pussin alta imuri oli täysi mitä ihmeellisimpiä matelevia pikkuötökoitä ja niiden munia! Onneksi oli pakkanen, imuri ulkoroskikseen tyhjennettäväksi ja parvekkeelle pakkaseen. Jatkossa olen yrittänyt muistaa vaihtaa pölypussin useammin, kirjoittaa nimimerkki Liinutiinu.

Sokeritoukat valtasivat kotimme, niitä löytyi jopa keittiön pöydältä. Hyi yöks. Niiden tappaminen olikin oma operaationsa, joka jatkui viikkoja. Järkyttävän ällöttäviä olentoja, nimimerkki Sokeritoukka kertoo.

Suurin osa lukijoista kammoaa kuitenkin eniten lattiakaivon siivoamista.

Lattiakaivosta paljastui ällöttäväksi möykyksi muodostunut kasa hiuksia, ripsiväriä ja muita meikkejä.

– Asuin vuoden verran opiskelija-asuntolassa, jonka lattiakaivoa oli tuskin koskaan puhdistettu. Nostaessani likaisen kannen ylös, nousi sen mukana suuri kasa homehtuneita ja likaisia irtohiuksia. Haju oli niin kuvottava, että olin lähellä antaa ylen, toinen kertoo.

Kuvat: Shutterstock

(MTV3)

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja