Hurja turkulainen! Kaapo Kakko häijynä NHL:ssä – maalijyvä löytyi samettisten veivien muodossa

Colorado Avalanche nappasi kolmannen Stanley Cup -mestaruutensa – juhlimassa kolme suomalaista 2:48
Colorado Avalanche lähtee NHL-kauteen hallitsevana mestarina. Kesällä joukkueen riveissä juhli kolme suomalaista.

New York Rangersin Kaapo Kakko löysi maalijyvän Boston Bruinsia vastaan NHL:n harjoitusottelussa. Turkulaislähtöinen hyökkääjä iski kahdesti. Varsinkin ensimmäinen kaappi oli näyttävää mallia.

Vuoden 2019 NHL-varaustilaisuuden kakkosnimi valmistautuu neljänteen kauteensa rapakon takana. Kakon edustama Rangers kohtasi kotijäällään Boston Bruinsin.

Ensimmäisen erän viimeisellä minuutilla laituri vei komealla läpiajoveivillä joukkueensa jo 3–1-johtoon.

Voit katsoa osuman alta:

Rangersin toinen erä oli umpisurkea. Boston nakutteli kolme osumaa, ja siirtyi vierasjohtoon kahden periodin jälkeen.

Päätöserässä Kakko nosti jälleen käsiä ilmaan maalin merkiksi. TPS-kasvatti toi Madison Square Gardenin vartijat tasoihin aivan maaliviivan tuntumasta.

Katso Kakon illan toinen:

Kaapo Kakon tykki-ilta ei riittänyt harjoitusottelun voittoon asti, sillä Boston karkasi 5–4 -vierasryöstöön Mike Reillyn maalilla.

Huippulupaukselta odotetaan varsinaista läpimurtoa alkavalla kaudella. Kolmella aikaisemmalla sesongilla Kakko on iskenyt NHL:n runkosarjassa 23, 17 ja 18 tehopistettä.

New York Rangers eteni päättyneellä kaudella aina konferenssifinaaliin asti, jossa Tampa Bay oli vahvempi.

Myös Coloradon Mikko Rantanen onnistui suomalaisista maalinteossa yön harjoitusottelussa Dallas Starsia vastaan, kun Avalanche kaatoi vieraat lukemin 2–1.