Hunksit auttoivat kovia kokenutta perhettä – näin tapaaminen meni!

Scandinavian Hunksien ja Helmen hyväntekeväisyyskonsepti Heart to Heart saavutti huippuhetkensä, kun tanssiryhmän miehet kävivät luovuttavassa "varhaisen joululahjan" satojen hakemusten joukosta avustuskohteen saajaksi valitsemalleen perheelle. Lue lisää koskettavasta tapaamisesta!

Scandinavian Hunksien ja Helmen uusi hyväntekeväisyyskonsepti, Heart to Heart, koki huippuhetkensä, kun kotimaisen tanssiryhmän miehet pääsivät tapaamaan kasvotusten hyväntekeväisyyslahjoituksen kohteeksi valitsemaansa perhettä.

Heart to Heart -kohteeksi saapui satoja hakemuksia. Hunksit päättivät auttaa 2011 vuoden hyväntekeväisyyskalenterinsa tuotoilla koskettavan avunpyynnön lähettänyttä, kovia kokenutta yksinhuoltajaäidin ja kolmen nuoren muodostamaa perhettä antamalla heille "varhaisen joululahjan".

– Saimme hyvää palautetta esimerkiksi Facebookin kautta ilmoitettuamme, ketä autamme. Ihmiset kirjoittivat liikuttuneensa luettuaan blogiamme. Siitä tiedämme, että toimimme oikein, kertoo tanssiryhmän vetäjä Samuli.

– Lahjoituksen toimittaminen meni todella hyvin. Tämä vahvisti meidän näkemystämme siitä, että kohde oli oikea. Vaikka perheen menneisyyteen liittyi rankkoja asioita, heistä huokui lämpö ja sydämellisyys. Perheen luokse oli helppo mennä, vaikka meitäkin jännitti – olihan kyseessä ensimmäinen kerta tällaisen projektin parissa. He olivat niin aidosti onnellisia ja innoissaan. Näimme, kuinka onnelliseksi teimme perheen pienillä asioilla, Samuli muistelee.

Tanssiryhmän miesten ja perheen yhteydenpito ei loppunut lahjoituksen luovuttamiseen, vaan sähköpostien vaihto on jatkunut sen jälkeenkin. Perheen äiti Tina lähetti miehille heti seuraavana päivänä näkemisestä koskettavan kirjeen.

– Jakamamme ilta oli mahtava. Itkimme, nauroimme ja hymyilimme jälkikäteen. Lahjoitus sai tytöistäni esiin jotain, mitä emme ole edes terapiassa saavuttaneet – hymyn. Nyt he ovat iloisia ja nauravat pelatessaan saamillamme laitteilla. Hunksit toivat perheeseemme sen ilon, joka meiltä puuttui. Koko lahjoitus tuntuu uskomattomalta, Tina kertoo.

Pelilaitteen lisäksi Hunksien varhaiseen "joululahjaan" kuului televisio, kaksi kannettavaa tietokonetta, kotiteatteri, pelejä ja fanituotteita. Tina kertoo lahjan myötä lapsien viihtyvän nyt kotona aivan eri tavalla kuin aikaisemmin.

– Kunpa näkisitte meidän iltamme, ja kuinka kivaa meillä on yhdessä! Ette varmasti uskoisi. Olemme samassa olohuoneessa, mitä emme ole tehneet vuosiin. Minustakin tuntuu, että olisin nuortunut, kun näen katsoa televisiota tihrustamatta, nainen vitsailee.

Yllätyksellisintä perheen tapaamisessa Samulille ja muille Scandinavian Hunks -miehille oli kuulla, kuinka heidän tapaamisensa oli valanut 13- ja 15-vuotiaille tyttärille taas uskoa miehiin.

– Lapset luottivat heihin. Tytötkin huomasivat, kuinka hauskoja ja sydämellisiä miehet voivat olla. Tämä palautti menetettyä luottamusta ja uskoa miehiin, Tina selventää.

– Olen ikuisesti kiitollinen. Olen itkenyt paljon sitä hyvää oloa, jonka pojat toivat tullessaan ja ollessaan niin rentoja. He tekevät tärkeää työtä. Voisin jopa sanoa, että jälkikäteen tuntuu kuin Hunksit olisivat jollain tavalla osa perhettämme. Toivon, että seuraavan lahjoituksen saaja tulee olemaan yhtä onnellinen kuin me olemme. Hunksit käänsivät uuden sivun elämässämme, perheen äiti tiivistää.

– Näistä tunnelmista on ihan mielettömän hyvä mieli lähteä jatkamaan tätä. Tämä vain tuki sitä, mitä me ajattelimmekin projektimme olevan. Pääsimme näkemään, miten onnelliseksi me pääsemme hyvällä asialla jonkun perheen tekemään. Tämä on juuri oikea suunta, toteaa vakuuttunut Samuli.


MTV3/Helmi

Teksti: Jenni Junkala

Kuvat: Scandinavian Hunks

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja