Heitä Hunks haluaa auttaa – lue koskettava avunpyyntö

Scandinavian Hunks on päättänyt Heart to Heart -hyväntekeväisyyskohteen. Lue koskettava kirje, joka voitti miehet puolelleen!

Scandinavian Hunks on jo usean vuoden ajan tehnyt kiitokseksi suomalaisille naisille hyväntekeväisyyskalenterin, jonka tuotoista osa on ohjattu rintasyövän hoitoon ja tutkimukseen.

Hunks ja Helmi rakentavat yhdessä uutta hyväntekeväisyyden muotoa, Heart to Heart -konseptia, jossa naiset saavat ehdottaa hyväntekeväisyyskohdetta Helmen sivuilla, ja Scandinavian Hunks valitsee sen, jonka auttamiseksi osa perinteisen hyväntekeväisyyskalenterin tuotoista ohjataan.

Hunks on nyt tutustunut kaikkiin hakemuksiin, joissa apua toivottiin niin yhdistyksille, järjestöille kuin yksityishenkilöillekin. Sadoista Heart to Heart -hakemuksista Hunksit valitsivat tämän kohteen!

Heitä Hunks haluaa auttaa!

"Antakaa meille uusi kesä 2011. Yksinhuoltajana kannan vastuuta kolmesta lapsesta. Kaksi tarvitsee viikoittain psykiatrista terapiaa perheväkivallan ja kodin menettämisen takia. Poikani vietti viime kesän Töölön sairaalassa sekä Lastenklinikan osastolla 8, mopo-onnettomuuden takia ja uutta leikkausta odotellaan ensi vuonna. Äitinä on vain pakko jaksaa, vaikka talous on tiukoilla.

Olen varannut meille mökin kesäksi, jotta saisimme ottaa uudestaan kesän 2008, jolloin ehdimme olla mökillä vain kaksi päivää, jonka jälkeen avomieheni pahoinpiteli meidät kaikki. Olen aloittanut nollatilanteesta ja nyt toivon, että saamme vuonna 2011 mennä mökille ja antaa aikaa toisillemme ja mikä tärkeintä, huomata, että elämä jatkuu, kaikesta huolimatta."

Hunks-Samuli kertoo kirjeen koskettaneen showryhmää.

– Kertomus oli koskettavin kaikista vastaanottamistamme, noin muutamasta sadasta kertomuksesta, ja päätimme yksimielisesti auttaa tätä perhettä kohentamaan tilannettaan, Samuli kertoo.


Myöhemmin Helmen sivuilla nähdään, kun Hunksit vievät lahjoituksensa perille!


Kuva: Colourbox

Artikkelin tarjoaa: Scandinavian Hunks

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja