Hulvaton varoitus suihkusaippuan käytöstä: "Minun täytyi vilkaista ainesosalistaa selvittääkseni, sisälsikö se bensiiniä"

Nainen julkaisi humoristisen päivityksen reaktioista, joita tuoksuvan suihkusaippuan käyttö sai hänessä aikaan.

Sitruunaa, mansikkaa ja jopa suklaata. Suihkusaippuoita löytyy lukuisia erilaisia, ja mikä olisikaan ihanampaa kuin kruunata suihkusessio ihanan tuoksuisella saippualla? I Know, I Need to Stop Talking- sivustoa pyörittävän naisen mukaan tämä kokemus ei välttämättä ole niin nautinnollinen kuin voisi luulla.

Minttua ja teepuuöljyä sisältäneen suihkugeelin käyttö aiheutti naiselle reaktioita, joihin hän ei ollut osannut lainkaan valmistautua.

– Pesin käteni ja sheivasin kainalot. Pesin kaulani, rintani vatsani ja selkäni. Tähän asti se oli positiivisella tavalla ensiluokkainen suihkukokemus, nainen aloittaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Ja sitten. JA SITTEN. Voi. Hyvä. Jumala. VAGINANI OLI TULESSA. Minun täytyi vilkaista nopeasti ainesosalistaa selvittääkseni, sisälsikö se bensiiniä. Ei sisältänyt. Siellä oli varoituksia, älä päästä tuotetta silmiin. Älä päästä silmiin? Minun silmäni olivat viimeisin ongelma juuri silloin, nainen kertoo kokemuksestaan.

"Tämä ei ole mielestäni kihelmöivää!"

Ensiksi nainen luuli onnistuneensa sivelemään päälleen karvojenpoistoainetta, mutta ei, kaikki johtui tuoksuvasta suihkugeelistä. Hän kuvailee tuntemuksiaan samaksi kuin luistinten kera varustautuneet muurahaiset olisivat marssineet seremoniallisesti hänen alapäässään levittäen samalla chilikastiketta mukanaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– 7929 kihelmöivää lehteä, mainittiin pullon kyljessä. Kihelmöivää? KIHELMÖIVÄÄ? Tämä ei ole mielestäni kihelmöivää. Se alkoi pensaspalona tuolta alhaalta, nainen toteaa.

Kaksitoista tuntia päivityksen jälkeen nainen kertoi reaktion rauhoittuneen. Suihkukokemus jätti naiselle kuitenkin trauman, jonka hän toivoo huomioitavan myös suihkupullon etiketissä. Hän kirjoittikin itse humoristisen ehdotuksen, joka hänen mielestään sopisi täydellisesti pullon kylkeen.

– 7927 kihelmöivää lehteä saa sukuelimenne huutamaan armoa, nainen ehdottaa.

Tiesitkö, että kosmetiikkaa voi valmistaa myös itse? Näin valmistat huulikiillon luonnollisista ainesosista. 


Lähde: Goodtoknow

Lue myös:

    Uusimmat