Mainos

Huippumallista prostituoiduksi

Entinen huippumalli syyttää mallintöitä siitä, että päätyi myymään itseään.

Britanniassa asuvaSophie Anderton kertoo, että hän on myynyt seksiä rahoittaakseen huumeongelmaansa. Entinen alusasumalli kertoo laskuttaneensa liikemiehiltä 15 000 puntaa eli noin 16 800 euroa tunnin sessiosta.

– Vuonna 2004 join pullon vodkaa yöllä ja käytin kokaiinia päivällä. Kokaiini loppui, kortillani ei ollut luottoa ja huumeidenvälittäjä vaati rahaa. Tiesin, että tarvitsen käteistä – ja heti, Anderton kertoo The Sunille.

Gossardin alusvaatemallina tunnetuksi tullut Anderton kertoo soittaneensa "madamelle", joka neuvoi häntä pukeutumaan elegantisti, mutta seksikkäästi. Hinnaksi hän arvioi 10 000–15 000 puntaa tunnilta.

Anderton kertoo voineensa pahoin ennen ensimmäistä kertaa, mutta käski itseään ryhdistäytymään. Ensimmäinen asiakas oli reilu kolmikymppinen, komea arabi.

– Kättelimme. Hän vaikutti niin yksinäiseltä, että hermostuneisuuteni katosi ja tunsin sääliä miestä kohtaan. Noin 40 minuutin jutustelun jälkeen rohkaistuin, otin ohjat käsiini ja riisuuduin. Työnsin hänet sängylle. Tunsin olevani vallassa. Se oli nopeasti ohi. Hän antoi minulle rahat ja livahdin ulos.

Anderton syyttää mallinuraa siitä, että hän päätyi myymään itseään. Hän kertoo mallimaailman pimeästä puolesta.Paineet työssä ja ulkonäön suhteen ovat kovat ja huumeiden käyttö on yleistä mallien keskuudessa.

– Ainakin kaksi huippumallia myy itseään, Anderton sanoo.


Teksti: MTV3/Helmi

Kuva: Wireimage/AOP

Lähde: The Sun

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.