Huippumallin poika Harry Brant on kuollut traagisesti 24-vuotiaana – taisteli vuosia riippuvuuden kanssa

2:09
Huumeiden yliannostuskuolemat jatkavat yhä kasvuaan Suomessa

Nuoresta iästään huolimatta Harry Brant ehti tehdä paljon asioita elämässään. 

Huippumalli Stephanie Seymourin ja bisnesmies Peter Brantin 24-vuotias poika Harry Brant on kuollut, kertoo People.

Brant löydettiin kuolleena sunnuntaina 17. tammikuuta.

Perhe toteaa julkisessa lausunnossa New York Times -lehdessä, että Brant kuoli reseptilääkkeiden yliannostukseen. Perhe kertoo, että Brant taisteli riippuvuuden kanssa useita vuosia.

– Olemme ikuisesti surullisia siitä, että tämä tuhoisa sairaus keskeytti hänen elämänsä, perhe toteaa lausunnossaan.

– Hän ehti saavuttaa elämässään paljon, mutta emme saa koskaan tilaisuutta nähdä, kuinka paljon enemmän hän olisi voinut saavuttaa.

Brant kasvoi taidekeräilijäisänsä ja supermalliäitinsä rinnalla muoti- ja taidemaailmassa. Hän oli tuttu näky muotinäytöksissä ja kansainvälisissä juhlissa jo nuorena. Met-gaalaan hän osallistui 16-vuotiaana.

Elämänsä aikana Brant ehti tehdä mallintöitä muun muassa Balmainille ja Italian Voguelle. Lisäksi hän teki veljensä Peterin kanssa MAC-meikkimerkille unisex-meikkimalliston vuosina 2015-2016. 

Vanhemmat kertovat, että Brantilla oli haaveissa päästä huumekuntoutukseen ja ottaa jälleen jalansijaa luovalla puolella Interview-lehdessä, jossa hän oli aikaisemmin kolumnistina. Brantin isä omistaa kyseisen lehden. 

Brantilla oli Peter-veljen lisäksi myös huomattavampi nuorempi sisko, sekä velipuoli äidin aiemmasta liitosta kitaristi Tommy Andrewsin kanssa sekä neljä sisarpuolta isänsä aiemmasta liitosta Sandra Brantin kanssa. Yksi isän aiemmasta liitosta syntyneistä lapsista kuoli vuonna 2019. 

– Harry ei ollut ainoastaan poikamme, vaan hän oli myös ihana veli, rakastava pojanpoika, suosikkisetä ja huolehtiva ystävä. Hän oli luova, rakastava ja voimakas sielu, joka toi valoa niin monien ihmisten sydämeen. Hän oli todella kaunis ihminen sisältä ja ulkoa, perhe toteaa lausunnossa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja