Huippumallin laihdutuskikka: Lopetan juomisen 12 tuntia ennen näytöstä

Huippumalli Adriana Lima treenaa Victoria´s Secretin näytökseen kuin huippu-urheilija, New York Fashion uutisoi.

Upeavartaloinen malli Adriana Lima valmistautuu huolella Victoria´s Secretin muotinäytökseen. Treeni ennen maailmankuulua showta on kaikkea muuta kuin helppo. Tähti kertoo Telegraph-lehdelle, että valmistautuminen seksikkääseen näytökseen alkaa jo useita viikkoja ennen h-hetkeä.

Lima paljastaa, että treenaaminen showta varten alkaa jo elokuussa. Kaunotar treenaa yhdessä personal trainerinsa kanssa kaksi kertaa päivässä. Intensiiviseen treeniin kuuluu nyrkkeilyä, painonnostelua ja hyppynarulla hyppelyä.

Pitääkseen energiatasonsa korkeana, Lima juo paljon proteiinishakkeja, vitamiineja ja lisäravinteita. Lisäksi hän juo reilu kolme litraa vettä joka päivä. Pari päivää ennen näytöstä hän vähentää veden juontia normaalitasolle ja 12 tuntia ennen näytöstä nainen lopettaa juomisen kokonaan näyttääkseen lavalla mahdollisimman hoikalta.

– Se vastaa maratonille treenaamista. Adriana treenaa todella kovaa. Se on melkein sama kuin olisit pitkän matkan juoksija. He ovat mallimaailman atleetteja. On vaikeampaa olla Victoria´s Secretin malli, koska kukaan ei pue sinua peittääkseen möykkyjäsi, näytöksen päästylisti Sophia Neophitou sanoo.

Victoria´s Secretin näytös pidetään tänään New Yorkissa.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: nymag.com

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja