Huippumalli haussa -ohjelmassa yllätyskäänne: "Nyt on alkanut vähän likainen peli"

Huippumalli haussa -kilpailijat kokevat jättiyllätyksen 1:14
Katso Video! Huippumalli haussa -ohjelmassa koetaan jättiyllätys!

huippumalli haussa -ohjelmassa kilpailu kovenee.

Huippumalli haussa -ohjelman seuraavassa jaksossa 20. lokakuuta kilpailijat pohtivat seuraavia joukkuejakoja ja mallitalolla käydään keskusteluja aiheesta.

– Nyt on alkanut vähän likainen peli, Leevi toteaa juttutuokion päätteeksi.

Mallikokelaat kokevat kuitenkin jättiyllätyksen, kun joukkuekilpailu päättyy ja yksilökilpailu alkaa. Päätuomari ja kokelaiden mentori Saara Sihvosen ilmoittaessa asian monen kilpailijan tunnelmat kisasta muuttuvat.

– Nyt rakkaat kilpailijat, joukkuekisa loppuu tähän hetkeen ja itse olen kovan paikan edessä, sillä huomenna kaksi teistä jättää kilpailun, Sihvonen ilmoittaa kuvaushaasteen päätteeksi.

Mallikokelaat ottavat ilmoituksen vastaan hämmentynein tunnelmin. Joillekin joukkuekilpailun loppuminen on kuitenkin hyvä uutinen.

– Olen niin helpottunut, että meidän ei enää tarvitse tehdä joukkuejakoja, vaan saamme vihdoin ja viimein kilpailla yksilöinä ja panostaa siihen mitä olemme tulleet tänne tekemään, Eino iloitsee.

Vaikka Sihvosen ilmoitus tuo lisää itsevarmuutta monelle kilpailijalle, niin spekulaatiot seuraavasta kotiinlähtijästä kiihtyvät kulisseissa.

– Vähän arvioin ja observoin tuota jengiä, että kenen matka on tullut päätökseen, Leevi pohtii.

Rosa on ehkä vähän sellainen, että mietin, onko hänellä enää mitään annettavaa, minulla on outo tunne, että hän lähtee, Leevi jatkaa.

– Jos mietin kenen olisi aika lähteä ja niin pahalta kuin se kuulostaakin sanoa, niin sanoisin, että Rosa, Minttu toteaa.

Huippumalli haussa maanantaista torstaihin MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla torstaisin klo 20.00
Lue myös:

    Uusimmat