Huippumalli haussa -kilpailija sai huomautuksen tuomarilta: "Sellainen peli ei vetele, että ollaan vaan suu mutrussa"

Huippumalli haussa -kilpailija Marie saa palautetta asenteestaan 1:20
Katso video! Päätuomari Saara Sihvonen antaa palautetta kilpailijan asenteesta!

Huippumalli haussa -Marie sai tärkeän muistutuksen päätuomari Saara Sihvoselta.

Huippumalli haussa -ohjelman viidennessä jaksossa kilpailijat joutuivat haastavaan kuvaustilanteeseen, jossa tehtävänä on poseerata kaupallisen helikopteriyrityksen mainoskuvissa.

Mallikokelas Marie asteli valokuvaaja Jonas Lundqvistin kuvattavaksi. Muutamien otoksien jälkeen Lundqvist pyysi kuvausryhmää katsomaan jo otettuja kuvia. Myös Marie meni monitorin luokse, jolloin Lundqvist huomautti, että mallin ei pitäisi liikkua vaan pysyä aloillaan kuvausten ajan, sillä muutoin stylistin pitää asetella asu uudestaan.

– Sori, en enää tule, Marie pahoitteli.

Raskaan kuvauspäivän jälkeen Marie kertoi tuomaristolle, että kyseessä oli väärinymmärrys. Hän luuli, että kutsu katsoa valmiita kuvia koski myös häntä.

Mallikokelaiden mentori Saara Sihvonen ymmärsi väärinkäsityksen, mutta huomautti Marieta myös asenteesta kuvausten ulkopuolella. Sihvosen mukaan Marie ei pystynyt iloitsemaan kilpailevan joukkueen voitosta runwaylla, vaan näytti avoimesti ärsyyntymisensä.

Sihvonen kertoi hänelle itselle olevan tärkeää, että kilpailijat komppaavat toisiaan myös niissä tilanteissa, jossa kilpaillaan joukkueissa ja toinen tiimeistä voittaa.

– Sellainen peli ei vaan vetele, että ollaan suu mutrussa, eikä edes onnitella tai tsempata. Sinusta huokuu se, että et ole heidän puolellaan, Sihvonen sanoi.

– Sellaista on todella surullista katsoa vierestä, sillä lopultahan kaikki me olemme vain ihmisiä. Sitä sinun on työstettävä paljon, Sihvonen jatkoi.

Huippumalli haussa maanantaista torstaihin MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla torstaisin klo 20.00

Lue myös:

    Uusimmat