Huippumalli Alexa Chung: Kamalin työkeikkani oli Suomessa

Huippumalli Alexa Chung on tämän hetken kuumimpia julkkiksia. Mallin työt 17-vuotiaana aloittanut tähti paljastaa, että hänen kaamein työkeikkansa oli Suomessa.

Alexa Chung on tämän hetken seuratuimpia naisia. Kissamaisista silmistään, androgyynistä tyylistään ja älykkyydestään tunnettu nainen on nyt kaikkialla. Hän juontaa sekä matkasarjaa että tositv-ohjelmaa ja tekee töitä mallina muodin huippunimien kanssa.

– Rakastan häntä. Jos minulta kysyttäisiin, kuka on tämän hetken modernein nainen, vastaisin Alexa. Tapa jolla hän puhuu, työskentelee ja vain on, tekee hänestä hyvin modernin. Hän on multilahjakas ja tekee kaiken todella hyvin. Hän on kaunis ja hyvin fiksu, muotisuunnittelija Karl Lagerfeld hehkuttaa.

Ystävät kuvaavat Chungia ihmiseksi, jota kukaan ei voi olla rakastamatta. Kriitikoiden mielestä nuori nainen on kuitenkin nyt liikaa kaikkialla. Jotkut ihmettelevät, mikä kaikessa mukana olevan Chungin varsinainen ammatti edes on. Onko hän malli, tv-juontaja, vai kansikuvatyttö?

Uran alku oli vaikea

Alexa Chungin kamalin työkeikka oli Suomessa.

Chung osaa iloita menestyksestään, sillä se ei tullut hänelle itsestäänselvyytenä. Perheenjäsenten mielestä ujosta ja kömpelöstä tytöstä ei olisi voinut kuvitellakaan tulevan tähteä. Ensimmäiset vuodet mallina olivatkin kaikkea muuta kuin hohdokkaita.

– Tiedän kyllä mistä tulen. Jouduin tekemään mallin töitä surkeille firmoille, enkä päässyt muotinäytöksiin saatikka lähellekään Voguen toimistoa, Chung sanoo.

Mallinuran aallonpohjan Chung koki Suomessa, jossa nainen joutui poseeraamaan jättimäisen vessapaperirullan vieressä ohikulkijoiden tirkistellessä vieressä.

Alkuaikoina Chung koki myös paineita vartalostaan.

– Teini-ikäisenä ei ole helppoa kuunnella, kun agentti pyytää kiinteytymään, Chung kertoo.

Poikamaisen viehättävä nainen

Tällä hetkellä tulevaisuus näyttää Chungista kuitenkin paremmalta kuin koskaan. Sekä miehet että naiset rakastavat kaunista naista.

– Naiset eivät pidä häntä uhkana. Hän ei yritä olla seksikäs. Hän pystyy myös sanomaan mitä tahansa kenelle vaan vaikuttamatta ylimieliseltä, tähden ystävä Pixie Geldof sanoo.

Poikatyttömäinen kaunotar osaa kuitenkin myös viehättämisen taidon.

– Hän on seksikäs yrittämättä olla seksikäs. Hänessä on kaikkea sitä, mitä tarkoitetaan tyylillä ja estetiikalla, ystävä Guillaume Henry kehuu.

MTV3/Helmi

Lähde: Vogue

Kuvat: Getty Images, Wireimages

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja