Huippu-urheilun jättänyt Elina Gustafsson ei haaveile parisuhteesta: "Se ei tunnu tavoiteltavalta"

Vihakommentit eivät hätkäytä Elina Gustafssonia:"He eivät voi satuttaa minua" 3:06
Vihakommentit eivät hätkäytä Elina Gustafssonia: "He eivät voi satuttaa minua"

Elina Gustafsson viihtyy sinkkuna.

Huippu-urheilun lopettaneen Elina Gustafssonin elämä on auki ja täynnä mahdollisuuksia. Niin on myös rakkauselämän laita, mikä sopii hänelle erittäin hyvin.

– Olen ollut nyt 1,5 vuotta sinkkuna. Rakastan sinkkuutta ja viihdyn yksin tosi hyvin. Olen käynyt kovan koulun sen kanssa, että mikään ulkoapäin tuleva ei täytä sisälläsi olevaa tyhjiötä, vaan se täytyy täyttää itse, Gustafsson kertoo MTV Uutisille.

Näin hän on myös toiminut.

– Pursuan rakkautta ja onnea, hän iloitsee.

Näin ollen haaveet parisuhteesta eivät tunnu ainakaan ajankohtaisilta.

– Parisuhde tuntuu tällä hetkellä kokemusteni takia kahlitsevalta ja kaukaiselta. Haluan mieluummin ihmissuhteita, jossa minä ja suhteen toinen osapuoli voivat olla vapaita ilman kahlitsemista.

Gustafsson tarkasteleekin suhteita yleisemmältä tasolta. Jokaisen ihmissuhteen rajat ovat määriteltävissä yhteisymmärryksessä.

– Ajattelen, että luomme itse sitten rajat ihmissuhteillemme. Joillekin rajat ovat parisuhde, mutta itselleni se ei tunnu tavoiteltavalta. 

Tuore yrittäjä janoaakin uusia kokemuksia ja seikkailuja. Samanhenkinen seuralainen olisi niille tervetullut.

– Olisi ihanaa, kun olisi seikkailijatar, jonka kanssa nähdä ja kokea, hän päättää.

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa su 29.8. klo 19.30 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa nauhoitetulla esittelyjaksolla, jonka jälkeen suorat lähetykset su 5.9. klo 19.30 alkaen. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin ma 30.8. alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat