Huhut paljastuivat todeksi: Kat Von D suuteloi Jesse Jamesin kanssa

Ollaanko vai eikö olla? Ystäviä vai rakastavaisia? Kat Von D:n ja Jesse Jamesin välillä on huhuttu jo tovin olevan säpinää. Tatuoitu pari vietti viikonlopun Texasissa ja todistusaineistoksi saatiin syljen vaihtoa.

Tatuointitaiteilijan Kat von D:n, 28, ja tosi-tv-tähden Jesse Jamesin, 41, mahdollista seurustelua spekuloitu kiihkeästi jo tovi.

Huhut mahdollisesta romanssista alkoivat siitä, kun näyttelijä Sandra Bullockin ex-miehen Jesse Jamesin nähtiin lounastavan Kat Von D:n kanssa Las Vegasissa. Pari istui vierekkäin ruokailemassa ja piti toisiaan kädestä kiinni, mutta eivät kommentoineet mahdollista suhdetta. Kuuluisat sanat "Me olemme vain ystäviä", kävivät ilmassa. Jesse James ja Kat Von D ovat entuudestaan tunteneet toisensa jo vuosia, ja nyt molemmat osapuolet ovat sinkkuja ensi kertaa yhtä aikaa.

Käsi kädessä – vai jotain muutakin?

Seurusteluhuhut saivat lisäpontta, kun Twitteriin ilmestyi epämääräinen status Kat Von D:n toimesta: "Ja kyllä, Jesse ja minä seurustelemme".

Jotkut tulkitsivat tekstin olevan vain vitsi, sillä teksti poistettiin suhteellisen nopeasti.

Nyt huhut ovat muuttuneet todeksi, kun pari on vienyt suhteensa uudelle tasolle. Varsin värikäs pari riensi yhteisen viikonlopun viettoon Texasiin. Heidät nähtiin taas pitelevän käsistä – ja suutelevan.

– He eivät peittele enää mitään, Kat Von D:n läheinen kertoo.

– Kat on onnellinen. Hän ei todellakaan piittaa siitä, mitä muut ajattelevat. Hän tekee mitä haluaa!

Parin suhdetta on kritisoitu kärkkäästikin. Jotkut sanovat suhteen olevan vain julkisuuskikka. Kat Von D erosi vasta tovi sitten lopullisesti Mötley Crue- yhtyeen basisti Nikki Sixxistä. James taas erosi vaimonsa Sandra Bullockin kanssa kesällä miehen tunnustettua, että tämä oli pettänyt näyttelijätärtä. Bullockin fanit ovat onnellisia siitä, että James on siirtynyt elämässään eteenpäin – eikä enää piinaa sydämensä särkenyttä Sandraa.

Katso suutelukuvat täältä!

MTV3/Helmi

Lähteet: People.com, Tmz.com, Yourtango.com

Kuvat: Gettyimage/AOP, Wireimage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja