Hugh Hefner paljastaa: Tässä Playboy-häiden teema!

Hugh Hefner ja Crystal Harris paljastavat, että tulevien häiden teema on erittäin värikäs.

Hugh Hefner, 84, ja Crystal Harris, 24, eivät kenties ole maailman perinteisin pari, joten miksi heidän häänsä olisivat tavanomaiset? Kesäkuun 18. päivä avioliittoon asteleva pari haluaa hääjuhlan olevan kaunis ja värikäs.

– Hääpukuni ei tule olemaan valkoinen. Rakastan vaaleanpunaista, joten puvusta tulee pinkki, Harris kertoo People-lehdelle. Puvun suunnittelee Romona Keveza.

Hääjärjestelyt ovat hyvällä mallilla, eikä hääpari ole Harrisin sanojen mukaan riidellyt vielä lainkaan. Morsian kertoo, että häiden suunnittelu on ollut hauskaa.

– Hef hyväksyy ne asiat, jotka minä todella haluan. Minä puolestani annan periksi asioissa, jotka ovat hänelle tärkeitä.

Hääkakuksi tulee kaunis mansikkakakku sulhasen toiveiden mukaan.

– On söpöä nähdä hänet katselemassa katalogeista hääkakun koristeita, Harris nauraa.

Hefner kosi laittamalla kihlasormuksen musiikkirasiaan, joka soitti Harrisin lempikappaletta Pieni Merenneito -animaatioelokuvasta. Morsian kertoo häiden teeman olevan yhtä fantastinen.

– Meillä on lampi, kaloja ja värikkäitä lintuja!

Hääpaikan koristeena ovat fuksianväriset ja turkoosit hääkukat, jotka sointuvat Swarovski-kristallein koristeltuihin hääkutsuihin, jotka lähetetään yli 300 vieraalle. Hääjuhlassa esiintyy big band -yhtye ja DJ.

Hefnerin Keith-veli, 82, toimii bestmanina ja pojat Marston ja Cooper, 20, ovat sulhaspoikia. Kaasona on Harrisin ystävä Anna Berglund ja morsiamen sisaret toimivat morsiusneitoina.


MTV3/Helmi

Kuva: GettyImage/AOP

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja