Mainos

"HTC One -huippukännykästä tulossa puhdas Google-versio"

Hakukonejätti Googlen I/O-kehittäjätapahtumassa ilmoitettiin reilu viikko sitten, että korealaisen Samsungin uudesta Galaxy S4 -älypuhelimesta tulee versio, joka pyörittää alkuperäistä Android 4.2 -käyttöjärjestelmää.

Nyt teknologiasivusto Cnet kertoo saaneensa vahvistuksen, että myös taiwanilaisen HTC:n kehuja keränneestä HTC One -lippulaivamallista on tulossa puhdas Google-versio.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että puhelin tarjoaa saman käyttökokemuksen kuin Googlen Nexus-laitteet, ilman valmistajan "päälleliimaamaa", ylimääräistä käyttöliittymää.

HTC Onen tapauksessa kenkää saa uusi Sense-käyttöliittymä, jonka oletusarvoinen kotinäkymä tuo mieleen Windows Phone -järjestelmän tapahtumaruudut.

Cnetin lähteen mukaan HTC Onen puhdas Google-versio olisi tulossa markkinoille kesän aikana.

HTC One on saanut kehuvia arvosteluja. Puhelin oli myös MTV3 Uutisten laitetestissä kuun alussa, ja kehuimme muun muassa sen hienoa alumiinista rakennetta.

HTC Onen myynti näyttääkin lähteneen käyntiin vauhdilla. Yhtiön kerrotaan myyneen jo viisi miljoonaa puhelinta ensimmäisen kuukauden aikana.

Moni Android-käyttöjärjestelmän käyttäjä suosii mieluummin kännyköiden puhtaita versioita, sillä täten esimerkiksi viimeisimmät järjestelmäpäivitykset tulevat laitteisiin nopeammin.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.