Mainos

Horoskooppimerkkisi paljastaa: Näin mokasit vuonna 2017 – etkä edes tajunnut sitä

Eikö vuosi 2017 mennyt putkeen? Jäikö jotakin oleellista kokematta tai tekemättä? Thought Catalog -sivusto listasi eri horoskooppimerkkien mokat, joita nämä eivät kenties edes tajunneet tehneensä... Tunnistatko itsesi?

Oinas

"Koska hän tekstaa? Koska tapahtuisi jotakin jännittävää? Alkaisipa viikonloppu jo... Montakos päivää lomaan on?"

Vietit vuonna 2017 useimmat valveillaolohetkesi odottaen jotakin. Sen sijaan, että olisit nauttinut hitaista ja hiljaisista hetkistä, halusit jotakin enemmän – jotakin parempaa. Olit liian levoton nauttiaksesi.

Härkä

Vuosi 2017 oli mukava, kätevä vuosi.  Se johtuu siitä, että jäit jumiin rutiineihisi.

Työsi tai ihmissuhteesi voi olla mukava, helppo ja rento, mutta se ei tee siitä "sitä oikeaa". Et uskalla valita vaikeaa tietä, vaikka se johtaisi suurempaan onneen. Jäät mieluiten kiinni tuttuun rutiiniin, jonka jo tunnet.

Kaksoset

Ihastuksesi löysi jonkun toisen? Lähtivätkö ystävät reissuun ilman sinua? Et yritä muuttaa tilannetta, vaan syyttelet ja haukut itseäsi. Tänä vuonna käyttäydyit kuin koko maailma olisi sinua vastaan.

Luimistelit apeana uskoen, että olet "ansainut tämän kaiken", vaikka voisit toiminnallasi muuttaa tilanteen. Sen sijaan hyväksyit ajatuksesi omasta riittämättömyydestäsi kiistämättömänä totuutena.  

Rapu

Vuonna 2017 ajattelit liikaa sitä, mitä muut sinusta ajattelevat.

Kun jaoit kuvan sosiaaliseen mediaan, olit huolissasi siitä, pitävätkö muut kuvasta. Keskityit vakuuttamaan kaikille muille, että elämäsi on ihanaa ja mallillaan sen sijaan, että olisit keskittynyt itseesi ja varmistanut, että elämäsi todella on ihanaa.

Leijona

Välität vieläkin liikaa siitä, mitä muut ajattelevat.

Sanot, ettet välitä vähääkään, mutta käytät silti tuntikausia peilin edessä hiuksiasi ja vaatteitasi hioen. Otat 50 selfietä, joista yksi kelpaa – juuri ja juuri. Huolehdit ulkoasustasi, koska haluat muiden pitävän sinusta. Kaipaat vahvistuksia muilta. Tämä ei muuttunut vuonna 2017 – ehkä ensi vuonna?

Neitsyt

"Kaipaatko kuskia? Soita Neitsyt paikalle. Eikö sinulla ole rahaa? Neitsyt lainaa. Kaipaatko apua? Neitsyt kyllä auttaa, ei koskaan sano ei..."

Et kai tunnista itseäsi?

Käytit vuodesta 2017 liian suuren osan muiden ihmisten hyysäämiseen. Kysy, mitä teit tänä vuonna vain itsesi vuoksi? Lakkaa pitämästä itseäsi pelkkänä pakollisena pahana ja muita prioriteetteinasi. Pidä ensi vuonna itsestäsi parempi huoli!

Vaaka

Menet usein virran mukana, ja vuonna 2017 annoit perheesi ja ystäviesi valita, mitä syöt, mitä elokuvia katsot ja miten sinun kuuluisi elää. Jossakin vuoden varrella lakkasit tekemästä päätöksiä itse.

Luotat muihin enemmän kuin itseesi, ja siksi oletkin antanut elämäsi ohjakset pois.

Skorpioni

Ystäväsi ostavat taloja, saavat vauvoja ja menevät naimisiin. Apua!

Sinä panikoit vuonna 2017 vanhenemista. Olet koko vuoden raatanut löytääksesi elämällesi tarkoituksen. Voi olla, ettet edes halua taloa tai vauvaa, ainakaan vielä, mutta muiden saavutusten näkeminen saa olosi tuntumaan epätäydelliseltä – kuin sinun pitäisi käyttää aikaasi johonkin tärkeämpään. Uskalla ensi vuonna elää omannäköistäsi elämää! 

Jousimies

Tänä vuonna annoit periksi liian helposti.

Et halua vaikuttaa epäonnistujalta, joten annat itse periksi ihmissuhteiden, harrastusten ja intohimojen suhteen ennen kuin epäonnistut tai sinut hylätään. Vakuuttelet itsellesi, ettet osaa kuitenkaan, joten olisi "typerää" jatkaa yrittämistä.

Kauris

Et ehtinyt nähdä ystäviäsi, et ehtinyt nukkua, energiajuomat olivat pelastuksesi – kyllä, teit vuonna 2017 järkyttävän paljon töitä!

Yrität tasapainotella elämääsi työelämäsi kanssa, ja se vie sinusta kaikki mehut. Toisinaan tunnet kuin sinulla ei olisi omaa elämää ollenkaan. Vaikka työsi on sinulle hyvin tärkeä, ansaitset silti tauon!

Vesimies

Kun ajattelet vuotta 2017, muistatko enemmän hyviä vai huonoja hetkiä? Tragediat jäävät mieleesi, ja vuoden aikana sinusta onkin tullut oikea pessimisti. Koet olevasi maailmassa aivan yksin, etkä luota toisiin.

Kalat

Nyt on vuosi 2017 – ei vuosi 2007. Elät vahvasti menneessä.

Et ole sama ihminen kuin ennen, ja se voi olla hyvä asia. Yritä hyväksyä se, että asiat eivät pysy ikuisesti samana. Halusit tai et, vuosien varrella olet kasvanut ihmisenä – ja tämänkin jälkeen sinä, elämäntilanteesi ja muut ihmiset tulevat muuttumaan.

***

0:43

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.